tiistai 22. huhtikuuta 2008

Tunnistaako sen..?


Outo mytty kuvassa.. muttta tunnistatko sen Minttumaariksi..? Piti mennä ihan ulos asti kuvaamaan.. Värit ovat niin ihanat, vaikka aluksi epäilytti.. Leveyttä on varmaankin jotain 80 cm venytettynä.. 10 ehjää *ruutua* on keskisilmukasta reunaan päin.. Muistelisin, että aiemmissa on ollut jotain 18 - 20.. Joten vielä on matkaa.. Tummanvihreää väriä näkyy olevan aika paljon kerällä seuraavaksi tulossa.. Olisi kiva, jos viimeiseen kaavioon saisi loppukerroksille vaaleaa sävyä..
Nurmikko on aika ankean näköinen kuvassa.. Onneksi aurinkoisemmalla puolella pihaa jo sentään vähän vihertää.. Nyt ei vaan ole hajuakaan, että mistä saisin kunnollista nurmikon lannoitetta, sillä se mitä on aiemmin käytetty, ei olekaan kenties saatavilla enää.. Se oli siitä hyvää lannoitetta, että riitti että sen keväällä levitti ja nurmikko oli runsas ja vihreä koko kesän.. Pitänee turvautua muihin lannoitteisiin.. (ärsyttävää, kun löytää kerrankin jotain hyvää..)
Pipojakin pitäisi taas alkaa tehdä.. se on vaan sellaista näpräämistä, että teen mieluummin tuota Minttumaaria kuin tihrustan pipoa pyöröpuikoilla.. Pitää varmaankin valita isot puikot ja paksu lanka, niin syntyy nopsaan pipoja. :D 8v neiti ei varmaankaan ikinä antaisi anteeksi, jos pipossa ei olisi Hello Kittyä.
Kevätneuleitakin tekisi mieli tehdä, mutta sopivaa mallia ei ole vielä tullut vastaan.. siis sellaista joka ensi silmäyksellä kolahtaisi heti! Pitänee jatkaa etsimistä.. Onneksi sentään koulun päätökseenkin on vielä hetki aikaa.. Muutama vaate on sentään jo tullut hankittua..
Pitänee jatkaa tuota huivia.. ja tehdä tylsät kotityöt.. Aurinkoa joka suuntaan.. sitä on nyt koko päivän riittänyt.. ihan jaettavaksi asti!

3 kommenttia:

Limeadine kirjoitti...

Ihan selvästi huivi tulossa! Odotetaan innolla valmistumista, että nähdään värit koko komeudessaan...!

MarjutJ kirjoitti...

Upeat värit huivissa!

Heli kirjoitti...

Voi ihanaa lankaa! Sä olet kone!! Mä ihmettelen vieläkin: MITEN SÄ EHDIT!