tiistai 6. toukokuuta 2008

Blogilistan uusi ilme..

..on kyllä täysin sekava, mun mielestä.. Luvutkin on mitä sattuu.. Ainakin tällä hetkellä mulla on jostain syystä 7 tilaajaa aamun jälkeen kadonneet.. Outoa sanon minä. Ehkä ne 7 sitten on vain kyllästyneet.. Mutta sekavilta siis kaiken kaikkiaan mun silmään näin ensi alkuun näytti. Kaipa siihenkin tottuu..tai sitten ei.
Toisen sniikkerin saan toivon mukaan tänään vielä puikoille.. Ekan saan kohta päätellä. Jihuu sen kunniaksi. Illalla pitää vaan viedä viimeistä kertaa kuopus jumppaansa.. Ja hupsis kello onkin sitten taas jo liki puoli 8, kunnes ollaan kotona.. Niin ne tunnit vaan vilistää.. Joten puikot heilumaan.. :) Moi!
EDIT: taitaa olla ihan sekaisin koko blogilista..johtuen noista uudistuksista.. kaipa ne korjaantuu.. :) mä olen niiiiin hätänen.. :DDD

10 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Minä taas en pääse koko blogilistaan. Ilmoittaa vain network errorista :(

Siru kirjoitti...

On tosi sekava tuo blogilista, miulla ei ole yhtään tilaajaa. Vai mistä ne näkee? En ainakaan osannut katsoa tai en nähnyt.

Satu H kirjoitti...

ihan sekasin on mullakin nuo luvut... eilen oli vielä 135 tilaajaa, nyt 46..

Annika kirjoitti...

Mullakin oli aamulla 66 tilaajaa nyt näyttää 9. Mielenkiintoista. Aika sekava, omissa suosikeissa blogit miten sattuu, ei enää näe selkeästi mitä on lukenut ja mitä ei.

rasa kirjoitti...

sekava on. Mullakin oli hävinneet kaikki 14 vai 15 tilaajaa.. ja omalle suosikkilistalle on ilmestynyt blogeja, jotka olen poistanut sieltä.

Saas nähdä on uudempia lisäyksiä hävinnyt..

TiinaR kirjoitti...

On kyllä hieman sekava minunkin mielestäni. Minun tilaajani ovat myös hävinneet, eilen oli yli 60 ja nyt 11.

Rinri kirjoitti...

Joo, mä kans äsken ihmettelin, että mihin on muutama tilaaja hävinnyt. Iski epätoivo, et nytkö mun juttuihin ollaan jo kyllästytty. ;o)Onneksi tulin käymään sivuillasi ja huomasin, että ongelmia on muillakin.

Rouva Oranssi kirjoitti...

Just. Näköjään vähemmän henkilökohtaista tuo tilaajien katoaminen. Vaan onko sitten ´välit poikki', eikö mullakaan 80-90 tilaajalle enää tule mun päivitykset listaan näkyviin. Itse tilaan montaa kymmentä blogia, jos osa puuttuu, en ehkä pitkään aikaan huomaa etsiskellä. Harmittaa!

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Minusta siellä näyttää olevan jokaisella neulontablogilla (ainakin mitä omasta suosikkiliststani katselin läpi..) samat tiedot, tilaajamäärä, lukijat viikossa jne, ja ne tunnistesanat vaihtuu myös koko ajan. Eilen illalla näytti että nää olisi kaikki jotain seksiin liittyviä blogeja, nyt ne on taas jotain ihan muuta.. huppistakeikkaa..
Siellä on muuten suosikkilistan lopussa mahdollisuus "palauta vanhat suosikit", että toivottavasti ei mene montaa blogia hukkaan!

Kirsi kirjoitti...

sekavalta näyttää edelleen. Katotaan saavatko kuntoon. Olisi ihana saada kaikki omat tiedot takaisin. Itse palautin omat suosikkini ja ei varmaan montaa kateissa.