keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Yksinkertainen on kaunista!

Pikasniikkerit rakkaalle äidille ovat valmiina. Jihuu! Koristelun kanssa päädyin ihan yksinkertaisuuteen: Ohjeenahan oli Helmiksen pikasniikkerien ohje, täältä. Lankana seiskaVeikkaa, kulutus 69 g. Puikot 3,5 sukkapuikot. Koristeeksi, pisteeksi iin päälle tuo ihanainen vihreä huopakukka. Minä tykkään.. Melkein voisin pitää vaikka itsellä.. Mutta koska lahja tarvitaan pian.. en voi kuin haaveilla vastaavista.. :D Jos sitten joskus ehtisi..
Olen etsinyt tytöille kevätjuhlaan sopivaa jakkua / boleroa ohjeineen.. Luulisin, että päässäni olen muotoillut sopivan mallisen. Lankaakin ehkä löytyy laatikoista.. Pitää mittailla tyttöjä ja illalla alkaa soveltamaan päässä muhinutta ideaa puikoille asti.
Blogilistan uudistus alkanee hiljalleen asettua niin kuin pitääkin. Uudistus vei mennessään 4 tilaajaa.. johtuu kai ihan siitä, että vain aktiiviset tilaajat lasketaan. Mutta siltikin tuntuu vielä oudolta käyttää sitä. Välillä takkuaakin vielä, ainakin mulla.. Kaikki omat suosikit sain sentään palautettua.. Luulisin ainakin. Kaipa sekin tästä hiljalleen.
Nyt meni hermot.. meinaan kuopuksella, joten pitää mennä.. Illan jatkoja!

3 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Äitisi on varmaan mielissään sniikkereistä. Ovat niin kauniit ja kukka kruunaa kaiken.

rasa kirjoitti...

Tuo seiskaveikan väri on mahtava..

Minulla Blogilista ei tunnista päivityksiä ollenkaan. Lisäsin äsken rss-syötteen, saas nähdä auttaako se asiaan..

merja kirjoitti...

Äitisi saa kauniin lahjan :)