tiistai 13. toukokuuta 2008

Bolerot valmiita!

Sain otettua itseäni niskasta kiinni ja päättelin langat vaaleanpunaisestakin bolerosta. Vihreän tein valmiiksi asti. Mietityttää vain, tarvitsenko vihreään jonkin kauniin napin. Onhan noita nappikauppoja, jotka pursuavat houkutuksia.. Pidän mielessä, jos kovasti alkaa vaivaamaan napittomuus. Tarkemmin tiedän huomenna, kun saan isommat tytöt sovittamaan päällensä.
Vaaleanpunaiseen taikaboleroon ohjeen tynkää on otettu Novitan tämän kevään numerosta. Koko on n. 7-8v. Lankaa siihen meni 186 g. Lankahan oli Novitan Sofiaa. Puikot 6.
Vihreään boleroon tekaisin ohjeen itse, koko on n. 5-8v. Lankana sama Novitan Sofia, 138 g. Puikot myöskin 6.
Tykkään molemmista, onnistuivat hyvin. Erityisesti tykkään vihreästä. Väri on aivan ihana sekä tietty itse väännetty ohje ja sen onnistuminen lämmittää mieltä. Tuli valtavan hyvä mieli. Hintakaan ei ole paha.. Vaalanpunaiset Sofiat tilasin viime kesänä klubikaupasta, euro / kerä oli hintaa silloin. Joten alle 4 e sille hintaa. Nythän nuo uudemmat ostokset maksoivat 1,95 e; Sokokselta ja Halpa-Hallista. Siltikin, vihreä bolero tuli maksamaan vain noin 6 e.
Vaan mitäpä seuraavaksi..? Vielä olisi vaaleansinistä Sofiaa, vihreää ja vaaleanpunaista löytyy myös.. Tekisinkö lisää omalla ohjeella.. Hmm.. kiehtova ajatus. Jospa nyt vetäydyn miettimään sitä teekupin ääreen ja menen nukkumaan. Väsyttää vietävästi! Öitä!

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Ovatpa kauniita! Se kolmashan voisi olla raidallinen :)