maanantai 12. toukokuuta 2008

Boleroita pukkaa..

Tein vaaleanpunaisesta Novitan Sofiasta boleron valmiiksi. Langat vain pitää enää päätellä ja tietty kuvat jonkun neidin päällä. Lattialla myttynä kuvattuna ei oikein ole edukseen:
Toista boleroa aloittelin limenvihreästä Sofiasta. Ja se onkin sitten ihan omalla ohjeella. Piirtelin Unelmakerhosta tulleeseen kirjaseen (ajattelin pyhittää muistikirjan neuletöiden suunnitelulle..) vähäsen mallia ja mittailin eskarilaista, laskin silmukoita ja aloin vaan tehdä. Aivan outoa mun kohdallani. Tulee sellainen lyhythihainen, tosi lyhyt bolero. Hihojen kanssa vähän mietin, mutta otin riskin ja teen raglanmalliset hihat, tai ainakin sillä aloitin kokeilemaan. Laskin siinäkin kerroksia ja kaventamistarpeita, jotta tulisi sopivan mittainen. Ei vaikuttanut vaikealta, eri asia millainen on sitten lopputulos. Jännityksellä odotan. Nyt on tälläinen vaikea kuvattava, kun puikot vääntävät väkisin mutkalle ja myttyyn:

Saapa nähdä miltä sitten näyttävät mekkojen kanssa. Ajattelin, että olisi kuitenkin kiva olla jokin pieni neule olkaimettomien mekkojen kanssa.. Ei viitsi paitaakaan laittaa mekkojen alle.. Ja jos tuosta omasta ohjeesta tulee hyvä, varmasti teen useamman tytöille. Täytyyhän hienolla naisella olla samasta vaatteesta monta eri väriä.. :DDD Vähäisiä lankamääriä olisi hyvä tuhota tuollaisiin töihin.. :) No, jos en nyt kuitenkaan innostuisi taas liikaa. Äidilläkin on synttärit kesäkuun 1. päivä. Jotain kivaa pitäisi keksiä. Ja ekaluokkalainen sai tänään synttärikutsun ensi viikolle. Jotain kivaa sinnekin siis.

Blogilista on kyllä ärsyttävästi vielä *viallinen*. Mun suosikkiblogit päivittyvät ihmeellisesti.. Vaikka ovat päivittyneet, siirtyvät kyllä ylöspäin listalla, mutta eivät ole tummennettuja, vaikka en siis ole edes vielä lukenut niitä.. Siksi olen vähän sekaisin, että mitä on tullut luettua ja mitä ei. Ärsyttävää. Ennen se oli niin hyvä ja toimiva. Tuplasti ärsyttää, että päivitystarkistusta ei vieläkään voi itse tehdä. Pitää vaan odotella, että joskus ikuisuuden päästä päivittyy myös listalle. GRRR! Ja MURRR!

Menen nyt taas jatkamaan boleroa.. Kiva nähdä mikä on lopputulos. Kiva, kun piipahdit lukemaan blogiini! :)

5 kommenttia:

rasa kirjoitti...

Hyvät on värit taas :-)

Käsittääkseni Blogilistalla säädetään molempia noita juttuja, päivitä nyt-nappi on ainakin luvassa..

MarjutJ kirjoitti...

Bolerot näyttävät herkullisilta. Odotan kovasti, että näen kuvat niistä omistajien päällä :)

Taija K kirjoitti...

Mua on myös häirinnyt uusi blogilista, mutta minkäs teet. Toivottavasti saavat pian kuntoon. Mua ärsyttää ehkä eniten se, että lista on venynyt niin pitkäksi, kun siihen on lisätty lainaus blogista. Mitä sillä muka tekee?

lentokala kirjoitti...

Näyttääpä mukavalta tuo bolero, voin jo kuvitella sen päälle puettuna :) Mun pitäisi ryhtyä samaan hommaan, mutta vaikka vain yhdelle pienelle neidille, niin ei mulla oikein riitä energiaa, siksi pitää ihastella vielä lisää :D

Nyt muuten on se tarkista nyt -nappi blogilistalla. Vielä kun nuo päivittymiset toimisivat oikein... vaikka eipä ne aina toiminut vanhassakaan.

Heli kirjoitti...

Ihanan näköisiä! Sain muuten omani tänään valmiiksi. Käy tsekkaamassa!