tiistai 27. toukokuuta 2008

Edistystä joissakin asioissa..

Edistynein asia on varmaankin kiuas ja pata saunaan. Soittivat liikkeestä tänään, että ovat (muka) jo aiemminkin soitelleet, että ovat tuotteet saapuneet.. Ja pah.. Ei kannata nykyaikana mennä sanomaan noin. Tarkistin puhelimestani, että ainoat numerot joihin olen jättänyt vastaamatta ovat 09-alkuisia lehtimyyjien numeroita.. Että näin.. selitys sekin.. jäi vaan itselle paha maku, kun kehtaa väittää soittaneensa.. Mitä nyt 3 viikkoa sovitusta ajankohdasta myöhemmin saatiin.. Tarinan opetus on se, että jos valehtee, pitää valehdella hieman paremmin!
Virkattua kassin päällistä tikuttelin eilen eteenpäin, puolet on valmiina.. Alkaa palat syntyä vauhdilla, kun oppii silmukkamäärät ulkoa.. Kai se tällä tahdilla perjantaiksi.. Luulen!
Koira-asiassa.. hmm.. luulen, että kohtalo yrittää laittaa minua ja ihanaa 14 vk ikäistä pentua yhteen.. välimatkaa on jotain 300 km.. Ainoa jarru on mies.. mä olen jo niin pehmennyt tämän koiran kasvattajan kertomuksille koirasta.. niin mies.. panee vastaan vain yhden asian takia.. hinta! Pennun hinta on 2 kertaa enempi mitä hän on valmis koiraan sijoittamaan.. nyyh.. Ajattelin jo sanoa, että kysytäänkö sulta.. että maksakoot hän sen puolikkaan ja minä puolet ja olkoon hiljaa. Paha se on tuollaiselle päkäpäälle mennä sanomaan, että kunnon terveistä vanhemmista peräisin oleva pentu (rokotettu, rekisterissä ja sirutettu) ei lähde ihan muutamalla lantilla.. Mä jo ehdin pienessä mielessäni nähdä kuinka koira istuu tyytyväisenä auton kyydissä kanssamme.. juoksee uimaan.. kulkee metsässä lenkillä.. Ja mies *ampuu* mut alas haaveista.. Pöh!!!
Kyllä mä nyt kuitenkin kelpaan saunalle siivoamaan.. joten pitää mennä, taas..

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Ei ole asiakaspalvelu niin kuin ennen. Meille on myös lupailtu soittaa, muttei soittoa kuulu. Jos sitten soittaa itse, niin ko. tavara on kyllä ollut jo paikan päällä vaikka kuinka kauan. Eikä kukaan vaivaudu ilmoittamaan