maanantai 26. toukokuuta 2008

Kiitos lämpimistä ajatuksista..

Olette kyllä ihania..ihan kaikki. Suurin suru on onneksi jo vähän laantunut. Alkaa jo arki sujua reippaammin. Viikonloppuna kyllä vähän koeteltiin, kun näin Suomenajokoiran, joka oli erehdyttävästi koiramme näköinen.. piti ihan nieleskellä kyyneleitä.. Mutta elämä jatkuu. Tänään piti palata arkeen ja tilata autolle pienimuotoinen huoltoaika.. Toinen sumuvalo pitää uusia.. Toivon mukaan selviän siitä alle satasella..
Mitään en käsityösaralla edelleenkään viikonloppuna tehnyt.. Se meni ohi ihan hujauksessa, siis viikonloppu. Virkattu kassin päällinen on edelleen vaiheessa:

Ainoa mainittava asia on grillin siivous.. Valurautalevyt olivat niin likaiset.. huh.. mitäpä ne miehet nyt siivoaisivat.. (mies kertoi, että osa työkavereista tuo grillilevyt töihin ja puhaltavat ne hiekkapuhaltimella puhtaiksi.. hmm.. mitäköhän levyistä on jäljellä monen puhalluksen jäljiltä.. putsaus ei vaadi kuin hetken aikaa, vaivaa ja öljyä.. )

8 v. neiti on taas kutsuttu synttäreille keskiviikkona.. neiti vihjali, että jos tekisin sellaisen ihan tavallisen Hello Kitty pipon Jennille.. ei kuulemma tarvisi olla mitenkään erikoinen.. Joo.. pitääköhän neiti äitiään jonkinlaisena koneena.. että tuosta vain pipo.. Nyt ei ole koneessa oikein virtaa.. että sellainen syntyis hetkessä.. ahdistaa tällä hetkellä ajatuskin, että jotain pitäisi tehdä kiireessä.. huh..

Ei päästä vielä aikoihin saunomaan uuteen saunaamme.. Vapun jälkeen piti tulla kiuas ja pata.. parisen viikkoa sitten käytiin kyselemässä liikkeessä.. ei ole edelleenkään kuulunut mitään.. Lievästi outoa.. Mistä lie johtuu.. ihan tavallisia Harvian tuotteita tilattiin, ei mitään erikoismalleja toiselta puolelta maailmaa.. Arggh..

Ollaan sitten sen verran edistytty uuden koiran suhteen, että *pienen* nimeä koskevan väittelyn jälkeen..(mies jäi toiseksi meidän naisten kanssa..)tuleva nimi on tiedossa. Koiran nimeksi on vahvasti ehdolla Rex.. Helppo ja lyhyt.. eri asia sitten miten nuo kaksi pienintä neitiä saavat sen sanottua, mutta on ainakin harjoitusta ärrän kanssa. Muutenkin meillä tyttöjen kanssa mielikuvitus pääsi valloilleen.. Koiralle tehdään uusi ja oma sänky.. siihen kruunujen kuvat ja niiden väliin nimi Rex. Samoiten joskus tehtävälle kopille nimikyltti ja siihen samat koristukset nimen kera.. Jostain se ilo on revittävä, että jaksaa..

Tietäisi vain mistä ja milloin löydämme Reximme.. Saksanpaimenkoiraa ajattelimme.. ja ihan pentua, että tottuu kunnolla kissaankin ja tietty lapsiin sekä miehen vanhempien Taavi-koiraan. (sain muuten Taavilta viikonloppuna yllätyspusun suoraan suulle..) Mutta näkee nyt.. ei se spk ole ehdoton rotu.. Kaverilla olisi spk-pentujen teetätys tiedossa syksyllä, mutta..

Jatkan nyt tylsää siivousta ja mietin ruokaa.. aina nämä samat kuviot.. Sen jälkeen kuopus petiin ja mietin teenkö käsitöitä, leikkaanko nurmikon vai pinoanko puita.. hmm..

3 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Meillä lähistöllä asuu saksanpaimenkoira nimeltä Rex. Valitettavasti vain meidän koira ei tykkää saksanpaimenkoirista, koska Rexin edeltäjät hyökkäsivät pihasta mieheni ja koiran kimppuun ja vain mieheni kova ääni sai omistajan nopeasti paikalle. Koiruli oli silloin vain vajaan vuoden :(

Kukka-75 kirjoitti...

Mies on sitä mieltä, että sakemanni on ainut ja oikea. Taivuin siihen ja meille tuli vajaa pari vuotta sitten pentu. Mutta mutta...ajoitus oli aivan väärä. Miten olinkin unohtanut sen pentuvaiheen rankkuuden. Koira siirtyi ekan vuoden jälkeen Miehen veljelle ja vieläkin syyllisyys painaa =/ Ehkä joku päivä...joku koiruus taas... On meillä kyllä ennenkin ollut koiria. Toivottavasti löydätte oikein mukavan ja teille sopivan pennun!

Heli kirjoitti...

Olin unohtanut tuon kassinpäällis-ohjeen. Täytyy varmaan sun innoittamana tehdä kans! :)