maanantai 19. toukokuuta 2008

Prinsessa ja pusero.. :)

Pienen suostuttelun jälkeen neiti antoi pukea puseron päälleen ja suostui istumaan hetken ajan tuolissa.. Joka kuvassa, jonka sain otettua,oli pusero aina ihme mytyssä helmasta.. Mutta silti.. sopiva pusero kaikin puolin:
Pitää nyt miettiä mitä seuraavaksi ehtisi ja jaksaisi tehdä.. Heli kun jo kyseli, että mitä seuraavaksi.. :) Vielä on tosiaan Sofia-lankoja jäljellä ja kerholaiselle on tullut luvattua myös pieni bolero/jakku.. Olisi sitten koulunpäätöksessä kaikilla pientä neuletta päällä. Huomiseen kerhon päätökseen on turha lähteä ohuessa vaatetuksessa.. Juhlakin alkaa vasta 18.30, joten silloin on muutenkin jo tosi vielä..ja veden äärellä vielä.. hrrr..jo valmiiksi..
Loppupäiväksi on luvassa puuliiterin täyttöä, kun mies jo sitä kautta rantain kyseli, että onko mulla suunnitelmia luvassa.. No joo, pakkohan ne on mennä yhdessä laittamaan, kun kärry on saatava tyhjäksi ja kuivia puita ei viitsi mahdolliseen vesisateeseen jättää kastumaan.
Kissa oli taas jättänyt jämät.. Lapset huuteli aamulla ovelta kouluun lähtiessä, että rapulla on jotain..juu..olihan siellä jotain.. puolikas siitä hiirestä, jolla se aamulla oli leikkinyt.. Yöks.. Vapaaehtoisia siivoojia..???
Meille varmaan harkitaan uuden koiran ottamista.. En mä osaa olla ilman talon vahtia.. Oon niin tottunut siihen, että kun joku lähestyy taloa, niin koira ilmoittaa.. Nyt tuntuu todella oudolta, kun tututkin tulevat *huomaamatta* sisään.. Kiva se on sitten vaikka suihkun jäljiltä, jos joku ehtii yllättämään.. :D Tosin.. Kuukauden päästä eli juhannuksen aikoihin ollaan viikon lomalla.. Joten koiraa voidaan harkita ottaa vasta sen jälkeen. Mistähän sitä löytää yhtä kultaisen ja ihanan, lapsia rakastavan koiran.. (taas tulee tippa silmään..pelkästä ajatuksestakin..) Mahtaisiko mistään saada moista karvaista otusta, jolle olisi monta rakastavaa syliä tarjolla..??? Katsellaan..

5 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Pusero on kaunis, mutta prinsessa vielä kauniimpi ja niinhän prinsessojen kuuluu ollakin :)

Tarja kirjoitti...

Meillä olisi koiranpentuja....
Soma pusero ja suloinen tytöntyllerö!

Annika kirjoitti...

Hienosti suunniteltu pusero. On teillä ihana lettipää:)

Tanja kirjoitti...

Onpas hienoa pusero ja nätti tyttö :) Kiitos, kun tiesit kukkasten nimet! Todennäköisesti ne on juuri niitä Belliksiä. En tiennytkään, että niitä on erivärisiä, täytyy hankkia, jos tulee vastaan. Heti googletin lisätietoa lajista :)

lentokala kirjoitti...

Toden totta tuo väri sopii loistavasti tyttösellesi (ainaki mitä kuvasta saa selvää) :) Ihana!

Omat hyvät puolensa siis siinäkin, kun kissa on sisäkissa - ei tule ylläreitä portaille ;)