sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Valmis!!!

Olen todella tyytyväinen lopputulokseen; sain nimittäin sen kuopuksen puseron valmiiksi. Alusta loppuun itse suunniteltu:
Lanka on Novitan Sofiaa, kulutus 240 g. Puikot 6. Puseron koko on n. 92cm / 2v. Reunukset on virkattu, onnistui mielestäni hienosti. Ja rintaan kirjoin jälkikäteen sydämen, tasapainottamaan vaaleanpunaista väriä puserossa. Sopii tuo väri niin mahtavasti kuopuksen ihanan vaaleansinisiin silmiin. Toivottavasti neiti antaa mun kuvata huomenna puseron päällänsä. :) Välisovitukset tekovaiheessa oli aina joko/tai sovituksia. Eli välillä ojensi kädet tahtoen ehdottomasti sovittaa.. toisinaan ei millään.. :)
Taidanpa juoda kuumat kaakaot ja miettiä mitä seuraavaksi.. Kerhotädillekin pitäisi keksiä jotain viemistä tiistai-illalle.. Taitaa olla parasta laittaa kerholainen askartelemaan jotain.. Siitä kun se tykkää ja on ihan huomaamatta kartuttanut piirustustaitojaaankin.. :)

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Ihana! Mun pitää turvautua aina ohjeisiin, kun omat tekeleet näyttää aina joltain avaruusviritelmiltä! :) Mitäs seuraavaksi?

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Tulipas söpöinen pusero!

Kirsi kirjoitti...

ihanan söpö!