lauantai 17. toukokuuta 2008

Vähän edistystä itkun keskellä..

Aamupäivä meni vähän sumussa..huonosti nukutun yön jälkeen..aamulla iski jälleen valtava itku.. Tuntuu todella raskaalta ajatella, että rakas ja karvainen ystävä ei odotakaan aamulla keittiön ovella, ei tule vastaan, kun grilliltä tuodaan kuumat makkarat houkuttelevan tuoksuisina.. kerran jopa jo luulin nähneeni ystävälliset silmät kuonon kera keittiön kulmalla.. Hautajaiset pidettiin eilen illalla kahdestaan miehen kanssa.. Ei siinä kyyneleitä säästelty, kummatkaan. Tänään tytöt levittivät kauniin keon kukkia haudan päälle. Ehkä tämä joskus helpottaa. Kaunis kiitos teille kaikille lohduttavista sanoista, olette ihania *hali*.

Tuollaista olen tässä illalla koittanut tehdä, kun ajattelin että on pakko saada jotain tekemistä, että pääsee taas *jaloilleen* hiljalleen.. Mukavasti edistyy, kun on 6:n puikot.. Toinen hiha pitää vielä väkertää, niin on kaikki osat puikoilla. Ja mitat on taas itse laskettu. :) (joku on saanut jostain itseluottamusta..) Täytyy kerholaiselle tehdä pieni jakku, kun kovasti sitä pyysi. Näkee nyt sitten mitä värejä jää jäljelle Sofiasta.. Vihreää taitaa eniten olla jäljellä.. jos en väärin muista. Olin ihan unohtanut *tavallaan*, että tiistaina on kerhon päätösjuhla seurakunnan mökillä. Se on taas sitä makkaran grillausta ja pieniä esityksiä lauluineen. :)


Seurailen tässä samalla Suomen ja Ruotsin peliä.. Hyvältä näyttää, mutta vanhan tottumuksen mukaan ei juhlita vielä.. 2 erää vielä jäljellä ja kaikki on mahdollista. En kyllä varmaankaan jaksa katsella loppuun asti peliä. Mutta peukkuja pidän.


Blogispotti.fi on ollut ihan mukava uusi tuttavuus. Tykkään kovasti. Selkeä ja toimiva sekä erityisen helppo käyttää. :) Sinne vaan mukaan, jos et vielä ole eksynyt sinne asti.
Nyt poistun neulomaan.. Toivottavasti se mieskin tulisi sisälle tuolta tuulesta ja tuiskusta.. Sille tuli pari tuttua grillailemaan ja vaihtamaan kuulumisia.. Ilma vaan ei ole paras; vettä sataa ja tuulee, kuin olisi pahin syysmyrksy. Onneksi on katos :)

1 kommentti:

Heli kirjoitti...

Sun innostaman liityin Blogispottiin. Todellakin helppokäyttöinen ja kivasti toteutettu foorumi.