sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Mistähän aloittaisi..

Lomat alkoi.. Yllättäin en tehnytkään sitä kassia opettajalle.. Kukka ajoi asiansa..! Se on silti nyt tämännäköinen:
Antakaas kun selitän.. Piti valita kahden asian väliltä, että kumman teen.. toinen oli tuo virkkaustyö ja toinen oli tietokone; sain kaverilta koneeseeni sen mese-viruksen.. Jihuu.. (sitä olen koittanut poistaa vaikka millä koneelta.. nyt alkaa näyttää jo valoisammalta..). Mutta siis pieni virkkauskerros yläreunasta puuttuu ja langat pitää päätellä.. ja sitten voikin kiinnittää kassiin.. Vähän pitää vielä näyttää varmaankin silitysrautaa, että oikenevat nuo ruudut kunnolla.
Sitten mä sorruin ostoksiin.. oli vaan sellainen olo, että oli pakko saada ostaa lankaa.. Paljon lankaa, parempi mieli.. tai jotain. (1,25kg yhteensä..) Tälläinen keko (kaikki alennettuun hintaan..):

Heti perään pitää lisätä *hyvä* kuva kuopuksesta.. ressukka sai 8v isosiskoltaan perintönä oksennustaudin.. pe-la yönä oksensi sänkynsä kahdesti.. olen siis pessyt lakanapyykkiä kunnolla.. neiti kävi kylvyssäkin silloin hmm..kolmesti.. Mies oli lasten kanssa eilisen päivän.. ja kun en muistanut sanoa, että antaa mieluummin jotain nestepitoista ruokaa.. niin.. neitihän oksensi mun kotiuduttua taas uudelleen..makkaransa.. Illalla tuli vellit ylös.. Neiti nukkui 21-24, kunnes taas oksensi.. Annoin sitten jotain maitohappojuomaa ja se pysy sisällä ja aamiaisvellikin.. pari tuntia sitten tuli vielä vähän yrjo kyläilemään.. Äsken sitten neiti istuskeli keinutuolissaan ja ihmettelin hiljaisuutta; tässä syy:

En voi muuta sanoa kuin, että oksennustauti on niin syvältä tuollaisen pienen ihmisen kanssa.. Ehkä se tästä helpottaa.. itse en halua siihen sairastua.. ei kiitos.

Mitäpä mielenkiintoista vielä kertoisin.. *virn*.. Niin joo.. eilen olin taas liki sulkemisaikaa Porin Prismassa.. makkaroita vertailin.. viereen tuli pitkähiuksinen mies.. vilkaisin päin ja alkoi hymyilyttää.. Se oli Dingon Jonttu.. Huvittavinta tästä tekee sen, että mulla oli ostoskärryssä alimmaisena Dingon *Parhaat* cd tyttöjä varten.. :) Kuinka sattuikin.. Eikä ollut eka kertaa, kun oltiin samalla tiskillä Jontun kanssa.. Olisi pitänyt kaivaa levykotelo esiin ja pyytää nimmari.. :)

Mies tekee jo suurella innolla koiralle häkkiä, n. 10 m2. Äkkiäpä se Pontukselle lämpeni..ne valokuvat oli kai viimeinen niitti. Parin viikon päästä pitäisi tavata Pontus.. :) Oon sitä mieltä, että Pontus on koiralle oiva nimi.. joten Pontuksena koira pysyykin. Jotenkin niin miehinen nimi ja kun on nähnyt kuvat koirasta, ei voi todeta kuin, että osuva ja oikea nimi hänelle. :)

Mutta nyt pitää selvittää toi pyykkikasaa; vaatetta ja lakanaa on mielin määrin.. Jos sen kassin ehtisin tehdä.. en vaan jaksa enää stressata.. valmistuu koska valmistuu.. Aurinkoista sunnuntaita!

3 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Kivoja lankoja. Inhottavia nuo oksennustaudit, mutta aika söpö "rassukkakuva" keinutuoliin sammuneesta.

Aika legendaarista. Mitäs teit: "Kävin Dingon Jontun kanssa makkaraostokilla". Nyt sinä oletkin sitten melkein julkkis:)

Rouva Oranssi kirjoitti...

Toissayönä huuhtelin itsekin lakanoita ja siivoilin lattioita. Kuopus 8 v oksennustaudissa. Paras lasti osui omaan sänkyyn, johon oli kasannut vuoren akuankkoja ja kasan pehmoleluja. Yöks.

Pienelle paranemisen toivotukset - ja vanhemmille voimia. Toivon myös, ettei kaikkiin tarttuisi.

MarjutJ kirjoitti...

Vaikka omat lapset ovat jo isoja, saan edelleen puistatuksia, kun muistan ne lukemattomat oksennustaudit. Voimia vaan sinne!

Koneeseen olen ajanut kolme poisto-ohjelmaa ja viimeisin näytti puhdasta. Mutta ilmeisesti virus ehti vahingoittaa jotain ehkä pysyvästi :(