keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Nuhaa helteen keskellä..

Ihan kuin kuopuksen oksennustaudissa ei olisi ollut tarpeeksi.. Sain itselleni kamalan räkätaudin, kurkku on kipeä, nenä vuotaa.. Onneksi tämä nyt alkaa sentään vähän helpottaa.. mutta mietityttää, että haittaako nuo siitepölytkin mun nenääni.. Aina kun varmasti tietää haistelevansa kaikkia tuoksuja ja tietää, että siitepölyä on lähettyvillä runsaasti.. tuntuu, että on tosi tukkoinen olo ja aivastuttaa.. Plääh.. ei mulla ennen ole ollut mitään oireita. Se on vaan tosi kiva näillä lämpötiloilla olla kipeänä.. todella mälsää.. Pitää kai olla tyytyväinen, että en saanut itse sitä oksennustautia.. kummasti pysähtyi meidän perheessä taudin kulku.. hyvä vaan niin.
Oon nyt ollut muutamia tunteja puutarhalla apuna ja nakittanut miehen lasten kanssa olemaan, kun kerran otti lomaa töistä.. :) Toimii hyvin. Varsinkin, kun saatiin sauna käyttökuntoon.. Kello on näin paljon ja KAIKKI lapset nukkuu vielä.. (saunoivat eilen illalla..) Kuopuskaan ei herännyt yöllä vaeltamaan keittiöön.. vaan nukkuu tosiaan vielä, ja jopa omassa sängyssään..mikä on harvinaista.. :) Ensi yönä tuleekin sitten varmaan taas mun kainaloon.. :D
Tuntuu, että nyt lomalla on ihan liikaa muistamista.. Kirjaston kirjatkin on pari päivää myöhässä.. pitää palauttaa.. :) Autolle sentään sain huollon ja katsastavat sitten samalla, niin on yksi murhe vähemmän.. sekin kun pitäisi tehdä 2.7. mennessä. Oonkohan unohtanut joidenkin kirjakerhojen peruutukset..? Mies meinasi unohtaa oman lääkäriaikansa.. olisi ollut tänään, mutta sanoin, että peruuta, kun ei kerran tänään sinne pääse, kun lupautui isänsä avuksi.. En ymmärrä mistä sekin yht'äkkiä tuli mun mieleen.. Onneksi.. unohduksesta olisi tullut varmaan yli 20e lasku.. Omien sanojen mukaan mies muisti sen olevan myöhemmin..
1,5 vk vielä ja sitten koira pitäis olla kotona meidän kanssa.. :) Koska mulla ei mitään valmistu, eikä ole mitään näytettävääkään, niin vilautan koiran kuvaa:

Viime viikolla otettu kuva. Niin lutunen pieni vahti. Pitää ostaa prinssillemme oma peti.. ja jotain muuta tarpeellista. Uusi flexi olisi kova sana.. :) ja jotain muuta.

Viikonloppuna on varmaan tiedossa siivousta, kun ei oikein viikolla ehdi.. pyykinlajitteluakin..plääh.. Jospa jostain välistä järjestyisi aikaa myös käsitöille.. Äidille annetut pikasniikkerit ovat ainakin ahkerassa käytössä.. joten tuli hyvä mieli, että jollekin ainakin kelpaa.. Kun eräs läheinen ihminen on jostain syystä hieman omalaatuinen käytökseltään.. enkä todellakaan käsitä syytä, että miksi.. Se hieman vaivaa mieltä nykyään.. Mutta nyt meen taas.. tekemiset kutsuu ja lapsetkin heräsivät jo.. :) Se on moi..

4 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Jämäkkä vahti on teille tulossa :)

Teija kirjoitti...

Luin noita aikaisempia postauksia, kun nyt kerrankin ehdin...Voi hyvä ihminen sentään, totta kai sää saat surra ja itkeä koiran perään, perheenjäsenhän se on siinä kuin ihmisjäsenetkin! Älä sellaista mieti ollenkaan ettet saisi. Minä ainakin pelkään sitä hetkeä kun kissoista aika jättää, tulee olemaan kova paikka.Sun pitää vain aatella että sillä oli hyvä elämä teidän kanssa ja sen on hyvä olla nytkin siellä missä se on. Ei siinä voi oikein muutakaan. Kovin söpöltä näyttää tuo uusikin koira, näin se elämä jatkuu eteenpäin surusta ja ikävästä huolimatta. Kyllä mäkin vielä itkeä tirautan aina joskus kun näen kuvia kaverini Cosmo-koirasta, joka ei siis ollut edes oma perheenjäsen ja kuoli jo vuosikausia sitten. Ei sille mitään mahda.

Kukka-75 kirjoitti...

Ihana vahti on teille tulossa =) Ja tuo keinutuolikuva on mainio =D Meidän neitistä otin juuri pari päivää sit samanlaisen, heh, ja kengätkin näyttää löytyvän samanlaiset. Ne on kyl ihanan kevyet käpytellä...

Limeadine kirjoitti...

Aivan lutunen koira tulossa teille! Koiranpennut on kyllä kaikki niin söpöjä, ei voi mitään...!