perjantai 18. heinäkuuta 2008

Arvatkaas mitä ostin..

lupasinhan katsella lankoja.. katselin joo.. ostin..hmm..maltillisesti, vain kaksi kerää vihreää Mamboa:
Ei oikein ollut muuta mieluisaa.. joten jäi siksi noin vähiin langat ostoskassissa.. Hyvä niin. Lankojen taustalla on uusi vahaliina keittiöön.. Kovin vihreää ovat ostokset. :D Tarkoitus on ommella yhdestä kivasta kankaasta uudet verhot keittiöön.

Lisäksi ostin hieman korttitarpeita.. Lupasin tehdä rippilapselle kortin.. ostin sitä varten 3D-kuvat. Saa nähdä kumpi päätyy sitten korttiin. Vähän tarroja tietty tarvitaan.. ja aina Hello Kittyjä. Tyttöjen kavereita ajatellen tuli ostettua Disneyn prinsessoja täynnä oleva 3D-kuvaläpyskä. Suuret on taas mulla haaveet.

Toivottavasti huomenna on hyvä ilma, että saisin tehdä ulkona sitä Tulppaani-huivia valmiiksi. Taavi-koiran lupasin ottaa huomenna hoitoon, että miehen vanhemmat pääsevät ostoksille ilman huolta koirasta.. Appiukko ei vaan ehtinyt kuunnella anoppia loppuun asti ja luuli, että tarkoittaa, että ottavat koiran mukaan ja jyrkästi kielsi, että ei viedä.. Vähänkös oli nolona, kun tajusi asian oikean laidan ja mä vielä sitten tuumasin, että noooh.. ei sitten väkisin.. :DDD

Kello on taas vaikka mitä.. Pontuskin herätti klo 4.20 aamulla pissalle.. joten vähän väsy, kun unta sai taas hetken odotella.. ja sitten pitikin jo nousta. Mutta huomiseen.. ja Tulppaaniin.. :D Öitä!

3 kommenttia:

marja kirjoitti...

Heippa pitkästä aikaa:)!!
Kauniita neuleita sulla täällä taas!Huiveja ja vaikka mitä!

Mun viimeisimmät lankaostokset on myös vihreitä;)

Mukavaa päivänjatkoa!

Heli kirjoitti...

Joo, ei siellä Ideaparkissa oikein kunnon lankakauppaa olekaan..

Mutta hyvä, ettet ihan tyhjin käsin tullut takaisin! ;)

MarjutJ kirjoitti...

Mukavaa, että reissulta jotain tuliaisia lähti mukaan:)