sunnuntai 20. heinäkuuta 2008

Lupaus..

tälläinen takertui matkaan Rasat hukassa -blogista:
Lupaan virkata, ommella, neuloa tai helmeillä kolmelle ensimmäiselle, jotka jättävät kommentin tähän viestiin. (laita myös osoitetietosi meiliini).
Lahjan saat jossain vaiheessa seuraavan 12 kuukauden aikana. Kuitenkin viimeistään heinäkuussa 2009. Annat hyvän kiertää edelleen omassa blogissasi. (Jos et ole ristipistoilija, voit toki antaa hyvän kiertää vaikka virkkaus, ompelu tai askarteluaiheella)

Saapi nähdä millä teidät sitten yllätän.. :)
Toinen tulppaani-huivi on jo hyvällä mallilla, viimeistä kaaviota tehty kaksi kerrosta.. toistakymmentä jäljellä ja sitten on valmis! Innostuin lauantaina (sateinen päivä..) siivoamaan puoliperusteellisesti.. eli siivosin keittiön kaapit ja pöytätasot läpi kunnolla ja sen jälkeen vielä koko alakerran imurointi yms. Huomattavasti siistimpää, kun kaikki kodinkoneet eivät ole esillä.. Vielä kun repisin jostain sen ajan, että ehtisin penkoa tulevan verhokankaan ja ompelukoneen esille ja ompelisin ne uudet verhot keittiöön.. Sitten olisi hitunen Tildamaisuutta keittiössä.. ainakin värisävyjen puolesta, ei varmaan muuten..
Jospa huomenna Pontus herättäisi ajoissa tekemään huivia.. Lisäksi pitäisi miettiä yhdelle pikkutytölle myös lahja, vaikka en kyllä tiedä ehditäänkö täältä minnekään synttäreille juuri tällä viikolla.. Ei sitä millään repeä joka paikkaan, vaikka mieli tekisi jokaista käydä tervehtimässä.. Nyt menen kyllä tervehtimään nukkumattia.. väsyttää niin, kun uskaltauduin tänään taas uimaan ja illalla vielä lenkki koiran kanssa.. Moro!


3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Täällä tulee kommenttia! Heh! Lahjuksia siis otetaan mielellään vastaan! ;) Taidan laittaa saman jutun omaan blogiin. Kiva idea!

USI kirjoitti...

Kyllä minäkin mielelläni otan vastaan jonkun toisen taiteilemia juttuja, sitä niin harvoin tulee itselle mitään tehtyä :) Hei, vaan, löysin blogisi tuolta sny-listalta ja tulin kurkkimaan. Kivalta näyttää!

Tiksa kirjoitti...

Hei! Minäkin tulisin mukaan kierrättämään hyvää:)..kun täällä oli vasta kaksi kommentoijaa..