sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

Jotain valmista..ufoja fufoiksi..

Tuli nyt tehtyä muutama työ loppuun asti, joita löysin koti-kodistani.. Tajusin vasta, että pieni varaston päivittäminen olisi asiaa.. Näitä valmistuneita lankoja ei tietenkään löydy *kirjanpidosta*, joten pientä päänvaivaa tiedossa miten kirjata kaikki. Huokaus.. Mutta kuitenkin.. Löysin pusseista puseron alun. Päätin, että en pura, joten piti keksi mitä näistä saisi.. Kudoin molempiin kerroksia valmiiksi.. ja tadaa kaksi nukenpeitettä valmistui:
Lankana Bella puuvillalanka, kulutus yhteensö 468 g. Puikot 4. Puseron kappaleet on aloitettu joskus vuonna miekka ja kivi.. Lankakin on ollut silloin halpaa: Anttilan alekopasta 2 mk kerä.
Sitten tein kuopukselle kesämyssyn, kukkakuvioon asti oli aloitettu jo virkkaamaan.. joten loput jatkoin soveltaen ja tälläinen tuli:

Lanka on jotain virkkauslankaa, kulutus 37 g. Koukkuna 2.. ihan kuin aloituksessa olisi ollut pienempi.. tai sitten käsiala on vain muuttunut vuosien mukana.. ?!? Kuvattava kohde oli hivenen liikkuvainen ja myssykin miten sattuu päässä.. Kai siitä silti selvän saa myssyn ulkonäöstä..
Sitten pari kukkakuvaa, jotka nappasin samalla. Kelloköynnös voi hienosti.. kohta siitä aukeaa kukkiakin ihasteltavaksi.. Eikä alemman kuvan alppipelargonikaan huonosti voi.. :)

Mun piti aloitella heti jotain uutta työtä..mutta taas meni asiat toisin. Pontus oksensi eilen iltapäivällä, joten kaikki huomio meni tietty häneen. Onneksi mieskin tuli aamupäivällä kotiin.. Mutta kuitenkin nihkeästi ja tuputtamalla olen saanut koiran juomaan. Eilen soitin päivystävälle eläinlääkärillekin, joka nyt käski antaa nestettä ja seurailla koiraa.. Tuoda saa näytille, jos olo tuntuu huononevan..

Päivällä tänään vähän jahkailin, että mitä teen.. kun millään ei suostunut ottamaan mitään juotavaa.. Taidokkaan houkuttelun tuloksena olen saanut juomaan haaleaa vettä sekä piimää ja ne eivät ole tulleet ylös. (edit: käytiin nyt iltakuudelta päivystävällä ell:llä, antoi nestettä ja antibioottikuurin.. huomenna soitetaan klinikalle, jos ei ala ruoka maistua ja olo kohentua..)

Pitäs nyt miettiä, että mitä tekisi seuraavaksi. Jotain oli mielessä, mutta jotenkin tämä huoli Pontuksesta tyhjensi pään.. Niin ja muuten.. Pontus päätti nukkua mun sängyssä.. joten en raaskinut sairasta koiraa poiskaan ajaa.. Ite sitten nukuin jalkopäässä ja koira pää mun tyynyllä.. Saapi nähdä käsittääkö se, että tämä oli vain poikkeustapaus vai onko se illalla ekana mun puhtailla lakanoilla kuorsaamassa.. :)

3 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Hieno kesäpipo. Toivottavasti pontuksen olo paranee:)

MarjutJ kirjoitti...

Söpö kesäpipo! Joko Pontuksen vointi on parempi?

Kirsi kirjoitti...

Pipo on ihana!