perjantai 4. heinäkuuta 2008

Ekat Haavistot valmiina ja ufoja työn alla.

Sain tosiaan eilen ei kun tänään klo 01.00 toisen tumppuni loppuun asti tehtyä.. Äsken oli viimein aikaa vähän höyrytellä sitä.. Pieni ajatusvirhe sitä tehdessä on tullut.. Syynä on kyllä nuo 3,25 addit.. Eli tuli otettua liian suuret puikot matkaan, aloittelin tätä siis Pyhällä jo.. Neulos ei ole paksua vaan pikemmin ihanan pehmeän vetelää..jos niin saa sanoa. Mutta sopii omaan käteen sekä miehelle nuo tumput.. Joten ei mitenkään turhat tuotokset. Ruutukuviokin on ihan kiva. Vahingosta viisastuneena otan todellakin pienemmät puikot seuraaviin tumppuihin.. Tässä nyt nämä valmiit:


Lankana Nalle ja Nalle Colori. Lankaa kului: 64 g. Puikot oli tosiaan 3,25 addit.. liian isot, vaikka olenkin sellainen langan kiristelijä.. :) Haaviston kirjasta on siis se 1. malli.
Siivoilin lankojani järjestykseen.. Kiireisenä kesäkuuna on tullut viskottua varastooni uusia lankoja miten sattuu.. ja vanhoja tullut pengottua huolettomasti.. Käteen osui sitten muutama ufo taas uudelleen ja teinkin sitten samalla ne loppuun asti.. Langat pitää päätellä. Nappailen kuvaa, kunhan saan kamerani ladattua.. Kieltäytyi äsköisen kuvan lataamisen jälkeen toimimasta.. kuinka ne patterit aina pääsee loppumaan.. hmm..
Lisäksi löysin kivan vihreän virkkauksen.. ilmeisesti liinaa (?) olen siitä aloittanut.. En raaskinut purkaa, joten.. Päätin virkata siitä kuopukselle kesämyssyä.. katsotaan mitä tulee.. Pitäisi sovittaa nyt neidin päähän, jotta tiedän miten jatkan. Neiti kerran jo heräsi uniltaan, mutta nukahti uudelleen.. Sovitetaan kohta sitten.

Koirat ovat olleet suht asiallisesti tän päivän.. Välillä painivat kuin hullut.. yht'äkkiä nukkuvatkin.. Aamun järsivät luita pihalla.. Ilma on onneksi ollut hieno.. ehkä hivenen liian lämminkin.. (en valita..) Oltiin kuumin hetki sisällä, tai no.. mä kävin kastamassa koirat veteen.. Ajattelin, että helpottaa niitä.. Ainakin sekosivat hetkeksi.. Nukkuivat sitten sisällä toista tuntia, äsken söivät ja vein taas pihalle järsimään luita ja sulattelemaan ruokaa, jotta päästään tunnin päästä lenkille.. (Mitähän siitäkin tulee..??) Ei tässä muuten mitään ongelmia olisi, jos mies olisi kotosalla.. Pääsisin loistavasti koirat lenkittämään.. nyt joutuu ottamaan tytötkin mukaan.. Nooh.. kai se siitä, kun ei stressaa.. menee ja on vaan.. :)
Nyt menen herättelemään päivänsäteeni ja aletaan itekin syödä.. Jonkun pitäisi kastella meidän paratiisin kukatkin.. Kukahan niitä taas haali yli omien tarpeiden.. :D

1 kommentti:

Limeadine kirjoitti...

Mä käytän harvemmin colori-tyyppisiä lankoja, kun niistä tulee helposti levottomia, mutta näissä lapasissa tuo toimii kuin unelma! On kai kiinni siitä, että osaisi käyttää oikein. Tosi hyvän näköiset!