perjantai 25. heinäkuuta 2008

Jotain vihreää... ja valmista..

Vihreä Mambo-putkiloviritelmäni valmistui tänään. Ilma on hieman liiiiian kuuma tuollaisille putkiloille, tuli koettua, kun tein välisovituksia.. Tyytyväinen olen, väri on ihan lemppari, mutta lankaa tosiaan sain kulumaan enemmän kuin ohjeessa.. Tässäpä mun *makkarankuori*:
Ohje: Uusimmasta Novitasta Heidin syys-putki, hieman ohjetta muokkaillen

Lanka: herneenvihreää Mamboa 300 g (neljättä kerää jouduin hiemaan aloittamaan..)

Puikot: 8 pyöröpuikot, sekä 6 puikot olkaimiin
Kivasti istuu kuori päälle.. :DDD Jossain kerässä oli ärsyttävät pikkusolmut sekä muutama katkonainen säie - ei ole kivaa.. Kuvissa huomaa mun ärsyttävän rusketuksen.. puolet ruskettunut, puolet ihan vaaleaa.. Jospa saisin korjattua sen puutteen sunnuntaina. Ajattelin viedä tytöt heti aamulla vanhemmiltani Poriin Yyteriin uimaan.. Katsotaan onnistuuko vai meneekö myttyyn.
Sain tänään tietää SNY:ni, kivaa.. Piti heti lukea pariin kertaan hänen mieltymykset läpi ja miettiä mitä keksisin ekaan pakettiin.. :) Olo oli kuin joululahjoja keksiessä - kivaa!
Tarjalta bongasin tämän:
KIINNI JÄIT!! Koska luet tätä tekstiä, niin se tarkoittaa, että sinun täytyy kommentoida minulle jotakin. Kommentoi ihan mitä itse haluat, kunhan vain teet sen. Laita tämä teksti sitten omaan blogiisi ja nappaa kiinni kaikki blogiasi lukevat.
Kiitos muuten kaikille, jotka osallistuivat tuohon aiemmin olleeseen PIF- juttuun.. Jotain pientä ja kivaa kehittelen teille kolmelle (Heli, Usi ja Tiksa)tässä, kun olen päättänyt, että mitä se voisi olla.. On niin paljon ideoita.. pitää varmaan laittaa ideat hattuun ja pyytää joku tytöistä onnettareksi.. :D
Tämä päivä meni vähän turhan nopeasti ohi.. Aikaiseksi silti tuli saatua tuo putkilo valmiiksi asti, parturiin jäi puolet hiuksista ja lisäksi pari tuntia kului veneajelulla paikallisella järvellä (matkassa mies, kuopus sekä vanhempi tuttavapariskunta, jotka ajeluttivat meitä :) ) Kello oli jo puoli 9, kun tultiin kotiin.. Onneksi sain kuopuksen ruokittua ja iltatoimet hoidettua, pääsin vielä koiran kanssa lenkille.. Takaisin kotiinpäin käännyttiin hieman aiemmin mitä minä olisin päättänyt.. Koira kun ilmoitti, että nyt takaisin, pomppimalla takaapäin mun selkääni kolmesti.. Mitä lie silläkin oli mielessä.
Tulikohan sanottua kaikki sanottava.. hmm.. toivottavasti. Huomenna on ne rippijuhlatkin.. onneksi matkaa on vain kilometri, joten mennään varmaankin kävellen vaunujen kera, kun porukka on kutistunut hetkellisesti näin pieneksi. :) Mutta nyt.. Öitä.. lämpimiä ja kauniita unia!

5 kommenttia:

Markka kirjoitti...

Minä luin! Kiinni jäin.

Kirsi kirjoitti...

Täällä vakilukija ilmoittautuu!

Eila kirjoitti...

Kiva toppi ja kaunis kortti rippilapselle!

Rouva Oranssi kirjoitti...

Käyn täällä säännöllisesti. Moro!

Sisko kirjoitti...

Aargh. Kiinni jäin! :D
Nätti tuo Tulppaani-huivi. Voisin neuloa itsekkin sellaisen. :)