keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Pettämätön logiikka..

Löysin tarvitsemaani herneenvihreää Mamboa Porin Eka-marketista.. Vieläpä alennuksella, 3e /kerä. Mikä lie piru istui olkapäälle.. heittäen sen enkelin toiselta olkapäältä.. Lopputuloksena se, että ostin yhteensä kilon sitä Mamboa, samaa sävyä kaikki.. Mieli teki jotain isoa neuletakkia ja halvalla kun saa.. :DDD Lisäksi oli bambua, spektriä ja samosta alennettuna.. Joten kassissa oli vihertävää ja vaalea samosta edellä luetellun Mambo-kilon seurana, yhteensä 10 kerän edestä. Arvansinhan, että yhden kerän osto paisuu, mutta että näinkin paljon, että kotona on nyt 1,5 kg lisää lankaa.. En voi kuin pyöritellä silmiäni katsellessani kassiin..:
Veinkin kolme isointa neitiä porukoilleni yökyläilemään.. ja 2 v uhmaikäinen jäi sentään pitämään showtansa meidän iloksi.. Samalla äiti antoi lainaksi kivan läpyskän, jossa oli erilaisia myssyjä... Pitää tutkia sitä ajan kanssa.. mutta kivan erilaisia ideoita näiden kansien sisässä.. :

Huomenna saankin sitten Serranojen seurassa jatkaa putkiloani hyvillä mielin.. lanka ei nyt ainakaan pääse loppumaan. :DDD Pitää varmaan suunnitella itse se neuletakki Mambosta.. ajattelin, että saisi valmistua syksyksi.. menisi jonkin aikaa takinkin korvikkeena.. Paksu lanka, luulisi valmistuvan nopeasti.

Mutta nyt menen iltapalalle.. vai onko se jo yöpala.. ja äkkiä nukkuun.. On jo aikas uni.. Öitä!

3 kommenttia:

rasa kirjoitti...

Vihreää mamboa minullakin on odottamassa inspiraatiota :-)

Ja kylää lankaa ei koskan voi olla liikaa...

MarjutJ kirjoitti...

Aina on (lankaa) ostettava, kun halvalla saa ;)

Heli kirjoitti...

Jos jostain pitää hullaantua, niin mun mielestä ale-langat ei ole yhtään hullumpi kohde! Ja tuo käsityö läpyskä kiinnostaisi täälläkin.

Sä kun olet huiviexpertti, niin vinkkaapa mulle hyvä+huivi-aloittelijalle sopiva ohje hahtuvasta! "Pari" kerää pyörii jaloissa... Mistä lie tänne pesiytyny?? ;)