maanantai 14. heinäkuuta 2008

Raisio nähty.. tai Ikea ainakin..

Poikkesin yölliselle blogikierrokselle.. Ikeassa tuli käytyä, ostin liki kaiken mitä pitikin. Hyvä niin. Auton tyhjensin tavaroista, muuten ovat eteisessä kasseissa ja yhdessä mytyssä. Aamulla on se eläinlääkäri koiralla.. Ihan kontrollikäynti tuosta sairastetusta vaivasta.
Myllyssä, Raisiossa, poikettiin samalla äiteen kanssa, mutta kaupathan meni kiinni 15 minuutin päästä siitä kun ehdittiin sinne sisälle..kello kun oli lähes 18.00. Prismasta meitä ei sentään pihalle potkittu, joten katseltiin siellä. Mä ostin poistuvia lankoja, Nallea, Seiskaveikkaa ja virkkauslankaa.. Joo.. ei mun pitänyt.. Näin nyt kävi, kun halvalla sai. Jotain 2,70e / kerä.. ja kaksi oli jopa vitivalkoista Nallea.. saa värjätä. Sitä varten ostin Ikeasta suihkepullon.. Omaa sprayvärjäystä.. :D Mitähän siitäkin tulee.. Innolla odotamme, kun lohkeaa aikaa jossain välissä taas siihenkin puuhaan.
Olipa kiva tulla kotiin, josas vallitsee kaaos.. kasa hiekkaa keittiössä, kengilläkin isoin ihminen kävellyt; lapset repineet parhaimmalle pöydälle muovailuvahat.. kaikki leväällään. Miehillä on helppoa, kun eivät välitä mistään. Jos lapset ovat tyytyväisiä puuhansa kanssa, meillä ainakin miesväkin on erittäin tyytyväinen.. kun ovat siis keskenään ilman mua.. Mä kun olen tylsä ja käsken siivota jälkensä.. (tyhmä äiti).
En mä sotkuista muuten välittäisi, mutta kun tiedän, että kaveri olisi tulossa käymään.. Niin tosi kiva alkaa aina päivä siivoamalla.. tylsääääää! Ja siltikin tylsää ja tyhmää vaikkei ketään olisi tulossakaan.. mä inhoan elää sotkun keskellä.. Ja tekisin joskus mielelläni jotain muutakin kuin aina siivoisin.. Kiitos! Kuuliko joku mun kainon pyyntöni.
Tein äsken vielä viimeisillä hetkillä valituksen Kelan päätöksestä. Ajattelin samalla viedä, kun menen aamulla koiran kanssa naapurikaupunkiin.. Eipä siinä mitään häviä, päinvastoin.. kaksi kertaa olen aiemmin valittanut päätöksistä.. molemmilla kerroilla on tullut myönteinen vastaus mulle eli on kannattanut.. Katotaan miten nyt käy.. Nyt on eri tuestakin kyse..
Uni alkaa painaa.. ihmekös tuo, aamulla puoli 7 koira herätti.. ja kellokin on jo kohta 1. Huivia tein autossa.. Valmiiksi en silti saanut. Vielä jäi 8- 10 kerrosta jäljelle.. Mutta loppuosa näytti niin helpolta, että luulisi sujuvan hetkessä, kun ei tarvitse enää *siirrellä* kuviota neuleessa.. Se on nyt Hyvää Yötä!

2 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Kyllä siivoaminen on tylsää; varsinkin toisten jälkien siivoaminen. Meille tuotiin lauantaina pakettiautollinen tavaraa Ikeasta. Nyt ne ovat onneksi paikallaan.

Ussi kirjoitti...

Kävit melkein meidän naapurissa ;D
Ikeaan on meiltä n.1,5 km.