lauantai 12. heinäkuuta 2008

Valkoista sävyä näkyvissä..

Oon mielestäni ahkeroinut Tulppaani-huivin kanssa, siltikään se ei ole valmis.. No joo.. tänäänkään en ehtinyt kuin muutaman kerroksen lisää tehdä.. Nyt vasta illemmalla oli taas aikaa.. Olen jo sentään 4. kaavion eli viimeisen! kuudennella kerroksella.. Ja kerroksiahan siinä kaaviossa taisi olla jotain 19.. Joten, valmistuukin kai sitten joskus. Huomenna autossa..?? Tälläinen on nyt: Vähän hassun näköinen, kun tikuttelen yhäkin bambupuikoilla.. ei ole ollut tarvetta vaihtaa pyöröihin, kun silmukat mahtuu vielä yhdelle puikolle hyvin.. no, jotenkin..
Huomenna olisi tarkoitus mennä äiteen kanssa Raision Ikeaan.. Piti jo viikko sitten, mutta sehän siirtyi koiran sairastumisen takia.. Tuntuu tuo ostoslista paisuvan, vaikka kuinka koittaa toppuutella, mutta kun kaikkea (kuvittelee..) tarvitsee.. Paisuisi tuo rahapussikin ostoslistan lailla niin hyvä olisi. Vaan eipä niin käy.. :(
Tiedättekö muuten mikä on lopputulos, kun 2 veelle antaa suklaatuutin..?? Mä tiedän nyt.. ja voin näyttää teillekin: Neidin paidassa lukee Luonnostaan makee.. No joo.. enpä tiedä.. tuutin jälkeen on ainakin sitten tuplamakee.. :D
Kun kamera oli pihalla mukana, niin samalla otin kuvan mun karvaisesta pojastani. Monen yrityksen jälkeen (kohde oli liian nopea.. jos ei puuttunut pää kuvasta, niin sitten pala jostain muualta..) sain sitten sentään tälläisen otettua:
Taas sellainen "Tuu leikkiin" -hullunkiilto silmissä.. :D Tai: Mä tulen ja syön sen sun kameran..!

Ei vaan.. pitäs mennä nukkumaan ja kerätä aamuksi tavarat valmiiksi. Herätyskelloa tuskin tarvitsen, kun Pontus kuitenkin herättää.. Ja naamaakaan ei tarvitse pestä, kun se hoitaa senkin, jos olen erehtynyt nukkumaan naama sinne suuntaan. Sentään kynnet sain leikattua siltä, kun herra vaipui iltahorrokseen.. jää ne pienet mustelmat sitten saamatta, kun se loikkaa mahdollisesti päälle, kun en heti herää.. Mutta moi nyt.. ja kaunista sunnuntaita!

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Hauska tuo kesätuutti-kuva! :D

Rinri kirjoitti...

ompas hyvä kuva jätskin syöjästä. :o)

Tarja kirjoitti...

Aurinkoista huomenta : D
Suloinen jätskin syöjä eikä äidiltä ainakaan lopu pyykit kesken!

Kirsi kirjoitti...

Ihanalta näyttää huivi ja puhumattakaan jätskin syöjästä!