keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Tulppani-huivi vei voiton..

Eli uusimmasta Ullasta, Tulppaani-kolmiohuivi, päätyi puikoille. Kivasti jo edistynyt parissa tunnissa ..helppolukuinen ohje, kun pystyy möykän keskellä neulomaan virheittä.. oikea ohjeen kohtakin löytyy helpolla, vaikka pääsisi koira keskeyttämään.. Kahdesti on nimittäin tullut syliin puoliksi makaamaan.. :) Niin joo.. ja kerran kuopus veti puikot pois.. Sain nostettua takaisin puikoille kaikki ilman ongelmia.. Ilmeisesti vironvillan rasvaisuus piti silmukkalenkit kuosissaan ja helposti poimittavina.. Mutta pidemmittä lätinöittä.. tälläistä:

Ehtipä kuvaan mukaan jopa kuopuksen käsikin.. sekunti kuvan oton jälkeen oli koko neiti kuvassa.. :)

Sitten oli Muorilta tullut jotain kivaa:

1. Voittaja voi laittaa tunnustuksen omaan blogiinsa esille.
2. Linkitä postaus siihen blogiin, mistä sait palkinnon.
3. Nimeä vähintään seitsemän muuta blogia palkinnon saajiksi.
4. Laita linkit näihin blogeihin omaan postaukseesi.
5. Jätä viesti niihin blogeihin, jotka nimesit voittajiksi.

Kiitokset kovasti.. :) Olen nyt niin väsähtänyt, etten jaksa alkaa nimeämään mitään erityisiä blogeja.. Ja monet ovat jo tällä lahjottuja.. Joten... Ojennan sen ihan jokaiselle blogin omistajalle, joka sivuillani piipahtaa.. Olkaapa hyvä!!

Tulppani-huivin teko on aikas lailla koukuttavaa.. :DD Joten taidanpa poistua jatkamaan, kun on tilaisuus.. On niin kova unikin ja hartiat taas jumissa.. Olisi siis aivan pakko mennä ajoissa nukkumaan.. Sateinen sääkin väsyttää.. Hurjat 14 'C tänäänkin mittarissa ja oltiin leikkipuistossa pienessä tihkusateessa.. Ei kiva. Mutta nyt MOI ja kiva, kun kävit!

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Että olet sitten aikaansaava! Noin paljon parissa tunnissa. Minulla vaan edelleen takkuaa...