torstai 10. heinäkuuta 2008

Punertaa..

nimittäin langan sävy Tulppaani-huivissa.. tai sen alussa ainakin. Sain sentään jotain edistymään tänään ja koitin kuvata vähän paremmin kuin eilen, että saisi edes jotain selvää.. :
Pientä vilkaisua enää tarvitsee tehdä kerrosten alussa ohjeeseen, mutta siitä eteenpäin saan vaan neuloa.. joten siksihän tuon kerrokset valmistuu nopsaan. Nyt on 2. kaaviota toistettu 5:ttä kertaa.. ja 7 kertaa taisi olla tarvittava määrä. Ihan kauniisti asettuu värisävyt huiviin.. Kerässä oli reilut 200g lankaa.. saa nähdä jääkö siitä toisen huivin verran jäljelle, kun tuntuu, että sitä ei kulu oikein mitään.. Tosin huivissa on vielä kerroksia jäljellä, joten turha hihkua vielä mitään!
Näitä voisi tehdä useammankin.. tai sitten valikoin jonkun toisen huivin ohjeen.. Huivin neulominen olikin ihanan koukuttavaa.. Olin jo ehtinyt unohtaa! On noita synttäreitä ja merkkipäiviä taas tiedossa.. lahja on hyvä olla valmiina, niin ei tule paniikkia sen suhteen eikä todellakaan tarvisi tehdä yötä myöden silmät ristissä lahjaa valmiiksi!
Palaan äkkiä takaisin sohvalle.. kun on kerrankin tilaisuus jatkaa.. rauhassa.. Tosin tänäänkin kun oli rauha neuloa.. tuli virheitä enemmän mitä kamalassa melskeessä neuloessa.. Nooh.. laitan telkan täysille :D Olisikohan se sama asia...

4 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Hyvännäköinen huivi tulossa! Noissa liukuvärjätyissä on aina yhtä mielenkiintoista nähdä miten värit asettuu. Jännityksellä odotellaan lopputulosta:)

Katiija kirjoitti...

Aivan upea huivi on tulossa. Minulla meni kanssa tuo Tulppaani loputtoman pitkälle To-Do listalle odottamaan vuoroaan... Ihana!

MarjutJ kirjoitti...

Kaunis huivi on tulossa. Minulla on tuota samaa lankaa; täytyy katsella sitten lopputulosta sillä silmällä:)

Heli kirjoitti...

Ihanat värit langassa. Itse en ole vielä huiveihin hurahtanut, mutta pitää varoa ilmeisesti mitä käsitöitä aloittaa! ;)