lauantai 26. heinäkuuta 2008

Uuvuttavaa..

Juhlat tuli juhlittua, oltiin varmaan neljä tuntia. Hyvät ruuat ja kakut, ilmakin oli mitä ihanin.. Ei voi valittaa.. (vaikka hiki virtasi..) Tuli tavattua ihmisiäkin, joita ei ole ennen nähnyt..
Nyt on vaan taas sellainen kumma täpinä sormissa, että jotain pitäisi tehdä, mutta mitä. Tunnin verran meni, kun laitoin kuopuksen kanssa langat ja laatikot vähän parempaan järjestykseen.. toimii taas hetken, kunnes joku sotkee.. :D Koirakin änkesi väkisin mukaan auttamaan.. pienessä ja ahtaassa tilassa on kiva varoa ensin kuopusta ja sitten vielä koiraa, joka makaa koko leveydellään jaloissa.. :) Valokuva tilanteesta olisi ollut paikallaan..
Ajattelin tosiaan, että jos joku osaisi vihjaista, että mitä ihmettä mä tekisin..? Hyviä ohjeita ja vinkkejä saa laittaa tulvimaan.. Ullan ohjeissa on kyllä kaikkea kivaa.. Hmm.. kylläpä on nyt vaikeaa.. Lankaa ja aikaa olisi.. mutta ei ohjetta..
Taidan nyt itsekin jatkaa lehtien selaamista, jos eteen tulisi jotain.. Mutta ehdotuksia otan vastaan.. :)
Edit: Olin ihan unohtaa.. Kiitokset SNY yhteydenotosta.. Varmasti osaat yllättää minut mieluisilla paketeilla.. Älä edes epäile toisin.. :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä kurkkii sinun syksyn SNY:si :) Laitoin sähköpostiakin tulemaan. Aurinkoista sunnuntaipäivää!

rasa kirjoitti...

No mamboista takki! Tai sitten ostat isoveljeä ja teet syksynovitasta sen pitkän takin, sopisi varmaan sinulle hienosti..
Niin ja kohta alkaa käsiä paleltamaan, Haavistolaisia vääntämään?

Anonyymi kirjoitti...

Tytöille lapasia syksyksi, ja pipoja?

Mira

marja kirjoitti...

Voi kun ehtis neuloa enemmän...Monta ideaa olis mielessä,mutta ei ehdi.Näillä ilmoilla ei malttais varmaan muutenkaan istuskella kutimien kanssa niin paljon;)Matot huutelee ja mansikat myöskin.
Ehkä syksyn myötä ehtii enemmän...

Meiltä on 15 km Vla:aan;).Kohta olemma samaa suurta paikkakuntaa...Missähän ilmansuunnassa te asustelette.Lähellä kuitenkin!