sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Suolaista vettä..

siellä Yyterissä, totesivat tytöt.. Käytiin siis siellä aamupäivällä ja hyvin päästiinkin. Pois lähtiessä autoja oli tullut tavattomasti lisää ja kuten arvelin, tien reunatkin olivat täynnä! Nyt on sitten valtava uni.. Käytiin uimassa vielä tuossa *omassa* joessakin.. Koirakin saatiin mukaan polskimaan, kun vaan otettiin.. Taisi oikeasti tykätä viilennyksestä.
Ostin tänään jo SNY:llenikin jotain pehmeää :) Tästä se alkaa. Vielä mahtuu pakettiin vaikka mitä kivaa, joten pidän silmät auki.. Itsellekin ostin jotain pehmeää.. Täytyy vain katsoa mitä otan itselleni ja mitä laitan SNY:lle kenties seuraaviin paketteihin.. Kovasti koitin kiireessä suunnitella.. en tiedä miten hyvin onnistui.
Edelleen on mietinnän alla, että mitä teen.. Tämä päivä meni vähän huomaamatta ohi.. Tai no pesin mä matot ja auton painepesurilla ja tehtiin miehen kanssa illalla yhdessä grillillä ateria.. Grillattu kesäkurpitsa oli kyllä hyvää..kyllä se äiti tietää, kun käski niitä ottaa mukaan kellarista! Onhan tässä sitten jo tarpeeksi yhdelle päivälle ohjelmaa, vaan ei yhtään neulontaa..
Melkein kyllä kipaisin jo lankalaatikoille hakemaan lankaa tumppuihin Haaviston kirjan kanssa (Rasa sitä taisi ehdottaa..) Jotenkin se vaan sitten jäi.. (lasten iltatoimet ja sadut sai unohtamaan langat hetkeksi..) Onneksi tämä neulontariippuvuus on oikeastaan ihan hyvä riippuvuus.. lompakkoa se taitanee verottaa hieman.. mutta noin muuten.. :)
Äsken sitten vielä selailin muutamaa mallia ajatellen ohjetta sille Mambo-kasalleni.. Tämä oli mielessä, sekä tämä, jostain vielä pomppasi silmiin tämäkin. Onhan nuo Dropsin mallit ihan kivoja.. Eri asia vaan.. riittääkö sitten lanka.. (se ikuinen kysymys..) Hieman vajaa 900 g sitä Mamboa on. Pienimmän koon varmaan tekisin malleista.. joten langan riittävyys on siinä ja siinä.. Olisi todellakin aiheellista tehdä se mallitilkku ja testailla puikkoja vähän joka koossa.. :)
Katsotaan.. Jotain pienempää voisin kyllä nyt aloitella. Tai siis seuraavaksi, aikaisintaan huomenna aamupäivällä.. nyt pitäs aloitella nukkumista. Saatte silti ehdotella edelleen, jos jollain on joku hyväksi koettu ohje, joka on juuri tullut tehtyä.. Miran ehdotuksen toteutan, kun tuntuu vähän viileämmältä.. ööh.. toivottavasti ei heti huomenna.. ei silti.. tumput ja pipot valmistuu pikaiseen.. Pitäisiköhän keksi jotain muuta jo ikuisen Hello Kittyn tilalle..? Onkohan mitään vastaavaa, joka kelpaisi tokaluokkalaisellekin..? Jäänpä pohtimaan sitä.. ja toivottelen öitä!

3 kommenttia:

rasa kirjoitti...

Muksuja on monenlaisia, mutta kyllä meidän kolmoselle menevällekin kävisi hello kitty vielä-- jos pohja vain olisi vihreä. Muita olisi sitten joku hevoshahmo, winx-logo tms..

Heli kirjoitti...

Dropsin mallit on kyllä ihania. En ole vaan ikinä uskaltanut aloittaa mitään, kun ei ole sitä lankaa.... Täällä on parin päivän mökkirusketus ja pikku väsy, mut show must go on! ;)

MarjutJ kirjoitti...

Meidän 16-vuotiaskin sai vielä viime syntymäpäivänä kaverilta lahjaksi Hello Kitty -yöpuvun :)