torstai 21. elokuuta 2008

Erikoinen lopputulos..

Synttärilahja on nyt valmiiksi. Onneksi tulin järkiini enkä purkanut nykyistä työtä ja aloittanut uusiksi. Sellainen kävi mielessä, kun työ ei tuntunut illalla edistyvän, vaikka kuinka olisin neulonut ja neulonut. Mutta nyt voidaan esitellä:


Lanka on enimmäkseen Novitan Miniä, kulutus 73 g. Koukku 3:n ja puikot 4. Napit löytyi omasta takaa. Ja malli on ihan oma. Alunperin piti tulla jonkinlainen kassi.. Tästä tulin nyt sitten penaali. Ja on sillä Kittyllä nenukin, lanka vaan on niin haalean keltaista, että hukkuu valkoisen sekaan.


Pakettiin kääräistään lisäksi värikynät ja teroitin. Niitä ei kai lapsilla koskaan ole liikaa. Mielistäni ihan ok lahja kaverille. Koirahan sitten päätti tulla kuvaan. Ei ole kai kuvattu tarpeeksi viime päivinä.. ;) Mokomakin linssilude!


Nyt kai voin jatkaa Jenga puseroa. Nimesin sen salamaksi, kun langasta muodostuvat kuviot ovat kuin salamanvälähdyksiä taivaalla.. Pitää napata kuva, niin voitte kenties todeta saman.


Lopuksi vielä pitää todeta, että on tuo 2 vee etevä.. Aamulla ilmoitti suureen ääneen, että kakkaäät ja suuntasi vessaa kohti. Menin perässä; neiti istui potalla ja teki tosiaan ilmoittamansa asian. En vaan muista, että toiset olisi olleet noin reippaita. Tosin ekaluokkalainen luopui täysin vaipoista 2v1kk iässä.. ja kuopus käyttää enää yövaippaa.. Mulla ei ole enää vauvaa, vaan iso tyttö, joka kuitenkin on niin pieni.. :)


Mukavaa päivän jatkoa.. :)

4 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Kiva idea. Varmasti saajansa mieleen.

MarjutJ kirjoitti...

Ihana! Varmasti päivänsankari tykkää:)

marja kirjoitti...

Voi kun sievä penaali:)!Aivan ihana!

khr kirjoitti...

Saisikos Kitty-palaan ohjeen? Tuo on ihan mielettömän suloinen :)