sunnuntai 17. elokuuta 2008

Jos..

skarppaan kovastikin.. huivivaihtohuivini olisi jo huomenna valmis.. sen verran hyvin on edistynyt. Lanka ei vain kovasti ole mun ja bambupuikkojen mieleen.. tulee otettua helposti vain osa säikeistä puikolle.. ja niitä vajaita & ohuita silmukoita on sitten kurja korjailla jälkikäteen, jos ei heti huomaa.. Lanka on liian löysää ja pehmeää, kun kerän sisältä neulon.. siinä se varmaankin suurin syy asiaan. Mutta katotaan, jos jaksan neuloa sen loppuun asti huomenna. Nytkin alkaa jo uni painaa silmää kiinni..
Tänään ei tullut sitä luvattua (?) hellepäivää.. muistaakseni aiemmin viikolla luvattiin tänne suunnalle 26'C.. Olisko ollut edes 16 mittarissa.. Vettä satoi pitkin päivää ja iltaa. Ukkonenkin paukutteli kunnolla hetken aikaa ja ilma muuttui jäätäväksi.. Se siis helteestä.
Mielessä on alkaa seuraavaksi joko pipoja (tarpeellisia..) tai niitä neuletakkeja tytöille. Isolle ja lämpimälle neuletakille olisi ainakin koululaisilla kysyntää.. kesän aikana ovat kummasti venähtäneet. Vai syytämmekö kuivausrumpua..? :D Jengaa löytyisi.. Teddyä on jotain.. mutta kummasti kallistun ensin Jengan kannalle, ihan siksi että saisin ne varastoista pois. :) Onneksi tytöt rakastavat värejä. Ja vielä kun aloittaa neuleen ylhäältä alas, osaa arvioida paremmin tuota langankulutusta. Katotaan. Tekemistä kun on ihan tarpeeksi muutenkin. Siirrän aina seuraavalle viikolle keittiön verhojen ompelun.. sekä eteisen vaatesäilytyssysteemin eteen tulevan verhon lyhennyksen.. Josko tulevalla viikolla viitsisi..? 7.9. mennessä kuitenkin tehtävä.. silloin on nuorimmaisten yhteissynttärit..
Nyt menen hetkeksi vielä neulomaan huivia.. sitten sänkyyn lehdistä suunnittelemaan tulevia neuleita.. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille.. toivottavasti on aurinkoa luvassa..

Ei kommentteja: