maanantai 18. elokuuta 2008

Se tuli!

Nimittäin SNYn paketti.. En sentään toteuttanut uhkaustani päivystää postilaatikolla teltassa; viime yönä oli niin kamala ukonilma.. Lähes taukoamatta salamoi.. piti nousta neljän aikaan repimään tietokoneen johtoja irti.. Nyt taas paistaa aurinko, kuinkahan kauan..?
Mutta se paketti, se on tässä:

Aivan ihana.. Mistähän alkaisi..Kuopus tunki sukkansa kanssa kuvaan (musta möykky alakulmassa..) Paketista paljastui ihanan vihreää vironvillaa, huiviin.. Addin huippuihanat puikot, heijastinnauhaa, suklaata ja tikkarit neideille. Koirapussukka oli vallan mainio.. Mitähän sinne keksisi jemmata..? Karkkeja? Kaiken kaikkiaan ihana paketti ja kirje.. Vallan punastuin kun luin, liikaa kehuja.. Ihanan paketin olit SNY kasannut. Iso kiitos.

Huivivaihdon huivia on tullut aamulla tehtyä muutama kerros.. Oliskos 16-17 kerrosta jäljellä.. Uuh.. hartiat ovat taas kipeät.. samoin päätä särkee.. pitäisi siis keksiä välillä jotain muuta. Se jotain muuta on siivousta, viikonloppuna jäi vähän heikolle se puoli. Kauppaankin pitäisi mennä, maito on taas loppu; yllättävää.. Joten nyt hommiin!

2 kommenttia:

Limeadine kirjoitti...

Taas mä kommentoin jälkijunassa, mutta kivannäköinen bolero tuolla aiemmin! Lanka näyttää tosi nätiltä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana, kun tykkäsit - ole hyvä :) Nyt uuden paketin mietintään.

SNY