maanantai 25. elokuuta 2008

Kuka tekisi toisen hihan..?

Jenga-pusero kaipaa siis toista hihaa. Toisen tein valmiiksi automatkalla eilen. Olisin saanut varmasti toistakin hihaa alulle.. aikaa olisi ollut kyllä. Intoa ei. Laiskotti. Kotonakin olin vasta iltakymmenen jälkeen, kun kierreltiin äitin kanssa vielä Raision Myllyssäkin ja Porissa vielä Prismassa. Ei tarvinnut kummankaan sitten lähteä tänään ruokaostoksille; kätevää! Ja muuten.. yhtään lankaa en ostanut.. myönnän kyllä käyneeni Myllyn Prisman lankaosastolla.. jäi onneksi pelkälle katsomisen asteelle.
Ikeasta ostin pientä ja tarpeellista; laatikkoa, verhotangot, muutaman hyllyn.. Ja kuopukselle tämän. Nyt pitäisi löytää jostain se into ommella ne keittiön verhot.. ja lyhentää yhdet toiset.. Edelleen odottelen sitä, intoa siis. Josko kuitenkin joku päivä tällä viikolla..??
Tänään jatkoin siivousintoa. Pyykkejä on taas pesty ja pesinpä vielä pari mattoakin painepesurilla, koska aurinko uskaltaa paistaa, niin on toivoakin, että voisivat kuivua.. Tyttöjen huoneen sohvakin pitäisi päällystää uudella kankaalla. Viidessä vuodessa sohvaan on kertynyt monen monta elämän jälkeä.. Pääasiassa tussia.. :D Mutta onneksi edellinenkin kangas oli edullista, tavallista vakosamettikangasta.. Nyt en vain osaa päättää minkälaista kangasta laittaisin sohvaan..saati sitten mitä väriä.. huoh.. Jotenkin olen päättänyt ostaa jotain vasta sitten, kun todella löydän sellaisen jonka tahdon. Enää en osta pelkästä ostamisen tarpeesta jotain tavaraa.. Siksipä jonkun tavaran ostaminen saattaa nykyään kestää kovinkin kauan.. Mieluummin yksi hyvä kuin kymmenen huonoa ostosta.. tai jotain.
Lienee parasta jatkaa vain siivoilujaan.. Joskopa sitten loppupäivästä olisi aikaa istua neulomaan se toinenkin hiha.. Jotenkin odottelen sitä, että kaikki silmukat saisi samoille puikoille ja saisi alkaa raglankavennukset. Siihen on vielä hetki matkaa..pöh! Palaillaan!

1 kommentti:

Heli kirjoitti...

Mulla on ollut verhojen kanssa samansuuntaisia ongelmia: Ensin kehittelin sitä intoa pintaan ja sitten kun olin valmiina kankaiden ja lankojen kanssa... KONE EI TOIMI!!! Aina ei vaan onnistu.. ;)