lauantai 23. elokuuta 2008

Kiva, kiva..

Tää äiti on ahertanut koko päivän siivoten kaappeja, hyllyjä, laatikoita.. ihan mitä vaan. Päälle vielä imurointi, pyykkejä tuhat koneellista ja niiden kaappiin laitto (kiitos kuivausrummun keksijälle..) ja unohtamatta lattioiden pesua, ikkunoiden pesua.. Listaa voisi jatkaa loputtomiiin. Koen siis olevani oikeutettu matkaan huomenna.. kohti Raisiota.. siis Ikeaan. :) Tämä oli ihan äitini idea. Mä menen niinku vaan mukaan.. :DD Kuka nyt hyvästä seurasta kieltäytyisi. En minä ainakaan.
Sanomattakin selvää, että käsitöitä en ole edes ehtinyt ajattelemaan koko päivänä.. Tai no.. ehkä hieman ajattelemaan, kun jouduin siivoamaan sotkemani lankavarastot.. Onpas sitä lankaa paljon. Huh.. ensi viikolla vielä ehtiikin neulomaan. Mutta seuraavalla viikolla pitää ajatella tyttöjen synttäreitä ja leipomuksia jne..

Miksi muuten juuri silloin, kun minun pitää siivota.. pitää myös auringon paistaa ja ilman olla mitä ihanin syysilma.. (joo'o.. ei tuntunut enää kesältä..) Nautin päivästä ja ilmasta vain silloin kun jouduin käymään pihalla.. Plääh.. Mutta nyt tää menee petiin.. Just sain viimeisen rummullisen viikattua laatikoihin.. jos joku saisi ne kaappeihin.. joskus tässä.. :)

Kiitokset taas kommentoijille. Toivon, että tuo lanka riittää.. Ohjeessa kun oli huppukin ja tuon koon langakulutus 50 g vähemmän mitä multa löytyy.. Joten ei pitäisi olla huolta.. ei sitä ikinä tiedä.. :O Mutta nyt öitä.. katotaan tarttuuko jotain Ikeasta matkaan.. :)

3 kommenttia:

sade kirjoitti...

Mukavaa ikeareissuun. Mäkin oon ikeareissua suunnitellut, pitää tossa myöhemmin syksyllä käydä siellä. ihana paikka :D

Heli kirjoitti...

Sä omistat luksus tuotteen: kuivausrummun!!! Helpottais arkea täälläkin... Ikeareissu kuulostaa hyvältä. Mä suunnittelen sitä Vantaan suuntaan joskus syksymmällä. :)

marja kirjoitti...

Meillä on kans kuivausrumpu...mut...mä en tykkäää siitä yhtään.Joka koneellisesta irtoaa golfpallon kokoinen nukkapallo:O
Missä vika?Koneessa vai käyttäjässä?;)Kohta vaatteet vaan katoaa...kuivausrummun syövereihin...