maanantai 4. elokuuta 2008

Pientä takapakkia..

Kuinka ollakaan, kun oli illalla aikaa taas istua sohvalle Samos-hupparin pariin.. huomasin virheitä valmiissa etukappaleessa, joten piti purkaa hihan aloituskohtaan asti - kyllä sapetti. Vielä enemmän sapetti, kun huomasin tehneeni toisessakin etukappaleessa saman virheen, purettua tuli sitäkin. Mutta nyt.. :) nyt on molemmat etukappaleet valmiina:

Kolme kokonaista kerää ja yksi jämäkerä jäljellä.. hmmm.. vielä puuttuu hihat, huppu ja napituskaitaleet.. Jospa Vammalassa Apriscossa olisi edes se kerä.. Jaksaisi vaan lähteä ostoksille. Ruokaa pitäisi mennä ostamaan.. Sekä ajatuksissa oli mennä sekä Apriscoon että TS-Käsityöhön ostoksille.. SNY:n pakettiin jotain kivaa, että saa senkin sitten lähettää. Tilasinkin viikonloppuna ulkomailta jotain kivaa, sekä itselle että SNY:lle.. Mutta se on sitten hys-hys, että ei paljastuta. :) Taitavat ehtiä vasta seuraavan kuun paketiin SNY:lle.
Hieman outoa, kun miehen loma loppui ja lähti aamulla töihin.. ja vielä kun kaksi isointa neitiä on mummulassa.. :) Ei täällä silti rauhallista ole, älkää luulkokaan.. :DDD Nyt täytyy kai syödä ja patistaa itsensä matkaan.. ei tästä muuten mitään tule.. Sateinen keli ei vaan nappaa.. Moi!
Edit: unohtui ihan, että lähdin tähän vielä eilen illalla mukaan.. kun on tuota tekemisen puutetta:

1 kommentti:

sade kirjoitti...

Oon seuraillut hupparin edistymistä (ja muutenkin sun blogia). Hyvältä näyttää. Purkaminen on aina inhottavaa.. :/