maanantai 4. elokuuta 2008

Ostoksilla..

Eipä tietenkään tullut sitä beigeä Samosta vastaan Vammalan Apriscostakaan.. hmph.. Porin suunnalle sitten sitä katselemaan.. Tällä viikolla kaiketi, kun koululaisille pitäisi jotain vielä katsella.. Toivon mukaan löytyy, muuten tulee tilattua sitä sun tätä Novitalta.. Kuten tänäänkin tuli ostettua sitä sun tätä, mistähän alkaisi..
Napit tuli ostettua kuopuksen Samos-huppariin:

R-Kioskilta tarttui mukaan lehti:

Hieman lankaa, kelta-oranssia Anchor magiclineä osti kerholaisneiti, omalla rahalla.. Pipoa kerhomatkoille tahtoo kuulemma niistä..(unohtuivat kuvasta..) Mutta nämä on mun omia ostoksia.. SNY:lle ostettut jutut pysyy visusti piilossa.. :D Mutta tässäpä meidän lankasaalista; Kokon oli puoleen hintaan.. :


Nyt on hieman väsy, kuopuskaan ei suostunut millään nukkumaan sänkyynsä.. lieko unet automatkalla syynä virkeyteen.. Kirsiltä tupsahti huivivaihtoparin tiedot.. Lanka on mietinnän alla, huivivaihtoehtoja on pari.. Katsotaan mihin päädyn.. Onhan tässä vielä aikaa.. vaikka nopeasti se tuntuu nykyään kuluvan.

Kiva, kun kommentteja jättää välillä uusiakin blogituttavuuksia.. Tehkääpä jatkossakin niin, saatte sitten minutkin vierailulle.. :) täytyy edes koittaa moit jättää kommentteihin jos ei muuta.. On vaan aina niin kiire, kun tekee blogikierrosta.. tänään varsinkin..ja syystäkin.

Pitäisiköhän kertoa.. hmm.. No.. mies aloitti Atkinsin dieetin..(kauankohan kestää.. :D) Mä hölmönä tein hyvin ohjeilla koko illan ruokaa, miestä alkoi hymyilyttää.. Syykin selvisi.. Täytyisi kuulemma useimminkin keksiä tuollaisia dieettejä, kun ruoka on kuulemma paljon parempaa ja kun mä vielä laitan eväät.. Siis grrr.. totesinkin, että ohjeita on netti pullollaan.. siitä vaan, saapi itse kokeilla huomenna.. No joo.. Mielellään olisin tuonkin ajan neulonut. Vaikea arvata millä asialla retostelee huomenna töissä lounastauolla..!?!

Nyt mä lähden Verenan kanssa nukkumaan.. hetken luen, kunnes nukkumatti iskee ja lujaa.. Öitä!

3 kommenttia:

anpali kirjoitti...

Meidänkin äiti neuloo kun ehtii, joskin tuo sinun valmiiden töiden lista on ihan kadehdittava.

Löysin blogisi Kipakan huivivaihdon kautta, vaikken siihen itse osallistunutkaan.

Heli kirjoitti...

Aivan ihanat lammasnapit! Ihan "BÄHÄÄT"!!

MarjutJ kirjoitti...

Blogissani olisi jotain:)