tiistai 5. elokuuta 2008

Voisi vaikka tanssiksi laittaa..

Useamman marketin kävin läpi Porissa, beigen Samos-kerän toivossa.. Hetken mielijohteesta tehty kierros Halpa-Halliin kannatti,siellä sitä oli hyllyssä 1.95 e hintaan. Ensin otin yhden, mutta mieleen tuli, että kun lankaa kerran oli tarjolla.. otin ne kaksi kerää vielä lisäksi, joista tulee myssy hupparin kanssa. Nyt on taas yksi huoli vähemmän.. :)
Muutenkin oli kannattava reissu, kun isommitta ongelmitta löysin uudet renkaat omaan polkupyörääni, kaivoin sen esiin varastosta toissa päivänä.. Molemmat päällirenkaat oli uusimiskunnossa.. jos tässä joku päivä innostuisi vaihtamaan renkaat.. Vihdoin pääsen eroon niistä kamalista sisärenkaista, joissa on se autoventtiili.. Uusissa on ihan tavallinen, saa ihan tavis pumpulla ilmaa renkaisiin. Mähän olen ajellut tän kesän miehen perintöpyörällä.. (hänen mummunsa vanha..) olisko ollut Tunturin musta daami.. :) Ylä- ja alamäet sillä hieman tökkii.. muuten menettelee.
Prismasta nappasin matkaan vaaleanpunaista Siljaa, 12 kerää. Varmasti riittää esikoisen puseroon. Hintakin oli vain 70 senttiä kerää kohti - edullista.
Vanhemmiltani tuli mukaan kasa ruokaa.. perunaa, tomaattia..jne.. Kyllä taas kelpaa. Olikohan vielä jotain.. hmm.. Joo, Marjut oli lahjoittanut blogissaan jotain.. siitä sitten huomenna.. Pitää maksaa vielä vesilasku.. ja sitten petiin.. meinasin ihan unohtaa koko laskun.. hups! Mutta huomenna lisää.. Öitä!

2 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Kannattaa aina ottaa kunnolla, koska langan keskenloppuminen on ärsyttävää.

Heli kirjoitti...

Sulla on kyllä säkää ja alelanka- vainua!!!