perjantai 26. syyskuuta 2008

Jos sitten tänään..

lähtisi kauppoihin. Eilen ei vain napannut. Eikä se Jussi-sukkakaan valmistunut. Siivosin eilen pihaa ja raivasin samalla osan kesäkukista tunkiolle. Kaikkea en sentään vielä raaskinut hävittää, kun olivat kauniisti kukassa.. Samalla siivosin autolle paikan varastoon. Mies kun oli saunaremontin jäljiltä heitellyt ylijääneen puutavaran ym roskat varastoon ja ovi kiinni. :O
Tänään kuitenkin ahkeroin ja sain äsken ekan Jussi -sukan valmiiksi. Tässä todiste:
Koirakin päätti tulla taas kerran kuvaan.. oikein linssilude.. Vaan eipä mahtunut muuta kuin pala karvoja kyljestä.. :D

Toinen sukka tarvisi vielä saada aikaan. Tökkii vaan pahasti. Kelpaisikohan iskälle vain yksi..? Vaihtelee sitä sitten jalasta toiseen.. No joo. Kai se on tehtävä, kun aloitin. Arveluttaa vain riittääkö vihreä lanka, kun jäljellä on reilut 70 g. Hemmetti, jos loppuu kesken. Pitää tarkistaa jämälaatikosta jos siellä oleva keränloppu olisi samaa vihreää. Grrr!

Nyt teen äkkiä pikaruokaa ja odottelen miestä kotiin. Sanoi itse, että pääsen nyt hyvin kaupoille, kun hän pitää taas puolipekkasen.. Ja minähän menen kauppaan.. :) Joten palaillaan!

1 kommentti:

famu kirjoitti...

Jussi-malli sopii hyvin sukkiinkin.Nätit!-Selailin sivujasi pitkään ja sieltä osui silmiini aivan ihanat Hello Kitty-neuleet.Ja paljon muutakin kaunista ja kivaa.