tiistai 16. syyskuuta 2008

Kiireistä..

Kiirettä tosiaan pitää. Tänään luovutin tilaajalle kaikki neulomukset, otti sitten molemmat, sekä tumput että sukat. Hyvä niin, muutoin olisi ollut edessä lisäneulominen, kun olisi tarvinnut esikoisen jalkaan tehdä myös sukat.. Nyt vielä säästyin siltä, korostan sanaa vielä!
Näin tänään aivan suloisen ilmestyksen.. viikon vanhan poikavauvan.. :) Kylläpä oma 2v neiti tuntui isolta.. saati sitten se 10 kk:n ikäinen poika, joka sylistäni myös katseli vauvaa.. Mitä lie kuumeen oireita leijaili ilmassa.. :DD
Ryhdyin sitten illalla tekemään pieniä sukkia Fabel-kerien lopusta. Taitaa riittää jopa tumppuihin tuota lankaa.. Niin vähän sitä tuntuu kuluvan. Kolmosen puikoilla teen ja 10 s puikolla. Kuinka pieni jalka vauvoilla onkaan..? Tälläistä sukkaa tulossa:

Sitten moni kyseli tuon Hello Kitty -kuvan perään. Kävin tänään selaamassa Jessica Trompin sivustoa pikaisesti. Yllätys vaan oli melkoinen.. Ei löytynyt enää Kittyjä, ei kyllä tosin näkynyt Nalle Puhin ja kavereidenkaan kuvia. Mikä lie ollut syynä kuvien poistumiseen. Mälsää. Mutta googlella varmaankin löytyy jotain kuvia, kun laittaa hakusanaksi Hello Kitty knitting charts. Täytyykin nyt vaalia tuota omaa printtiäni kuin aaretta, ettei sille satu mitään.. Mistä mä sitten kuvan otan, jos tarvitsen?!?

Pitää varmaankin mennä nukkumaan. Huomenna on edelleen kiirettä tiedossa. Tokaluokkalaisen kaveri tulee päiväksi ja lupauduin hakemaan koululta, kun koulutaksi on varmaankin täynnä ja yhtään ylimääräisiä ei oteta autoon.. Yleisurheilukerho ei peruuntunutkaan vielä tältä viikolta (vaan ensi viikolta), joten ennen viittä pitää ehtiä syömään ja läksyt tekemään. Melkoista hulinaa siis tiedossa. Leikkiäkin kun pitää ehtiä jossain välissä!

Kauniita unia ja kiitokset kivoista kommenteista. :)

4 kommenttia:

TiinaR kirjoitti...

Taitaa olla lupien kanssa ongelmia ja nuo nallet ja kittyt siksi poistettu sivuilta. Googlettamalla löysin yhden sellaisen pdf tiedoston missä oli monta kitty ohjetta. Ne oli vaan ristipistotöihin mutta eiköhän hieman soveltamalla voisi käyttää myös neulomuksiin :)

Diina kirjoitti...

Täytyy vielä kommentoida kun nyt vasta "löysin" tekemäsi hello kitty-sukat ja -vanttuut, että aivan ihania ovat! Meillä taitaa silti olla niin, että äiti tykkää kittystä enemmän kuin tyttö..

MarjutJ kirjoitti...

Vauvan sukkiin ja tumppuihin saa hyvin jämälankoja käytettyä. Ovar ne vaan niin pieniä!

Heli kirjoitti...

Harmi, et Kittyohjeet on "kadonneet". En ehtinyt ottaa itselle... Pienet vauvat on pahoja... siis kuumeen aiheuttajia. Itse poden kyseistä oireilua ja verrattain pahana! Ainakin miehen mielestä! ;)