keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Pientä sukkaa..

Lämmikettä siis pienille jaloille:
Koko on pieni, :D (yhteensä 40 silmukkaa puikoilla). Lankana Fabelin loppuja, joita tikuttelin kolmosen puikoilla, kulutus 16 g. Ja ihan tavissukkaa. Joustinneuleen oikeat silmukat on neulottu kiertäen (takakautta). Lahjon näillä sukilla sen pienen, nyt viikon ikäisen pojan, ensi viikon perhekahvilakäynnillä.
Väsy on valtava. Oli ihan liikaa tekemistä tälle päivälle. Mulla oli päivällä 5 tyttöä, kun tokaluokkalaisen kaveri oli 4 tuntia koulun jälkeen. Kyllä oli kiire, että ehdittiin syödä ajoissa ennen jumppaa sekä saamaan itsemme autoon ja koululle viideksi! Nyt varmaan voi huokaista. *huokaus*
Mulla on PIF-jutut mietittynä, mutta koska niillä ei tavallaan ole kire, kiilaa niiden eteen aina jotain työtä. Nyt tarvisi äiti varmaankin uudet Kertut, sillä siskoni oli ne ottanut häneltä *lainaan* ja tunnetusti ei palauttele mitään takaisin, ellei kymmenen kertaa pyydä.. :D Joten kaikessa hiljaisuudessa koitan saada PIF:fit alulle..
SNY:n ja Annikan paketit on pakattuna. Nyt pitää käydä jossain välissä vielä postissakin. Joten toivoa paketin saamisesta on, Annika.. :) Miten se meni, hyvää kannattaa odottaa! :D no joo..
Loppuajan BB:n katselun lomassa taidan vielä luoda silmukat Kerttuja varten. Huomiseen!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suloiset pikkusukat! Mukava lahja.

Ethän ystävä hyvä väsytä itseäsi! Mitäs jos ottaisit irtioton ihan itsellesi, ja ehkäpä neuloisitkin myös sinua itseäsi lämmittämään jotain mukavaa :) Olet ansainnut välillä jotain ihan omaa ja lämmintä syksyn viimoja vastaan.

Terv. SNY:si

MarjutJ kirjoitti...

Söpöiset sukat:)

Annika kirjoitti...

Huh, huh, aika kiirettä sulla kyllä pitää:) Odotellaan, mutta oikeasti ei tarvitse ottaa stressiä asiasta;)