perjantai 12. syyskuuta 2008

Liika hiljaisuus ei tiedä hyvää..

ainakaan kun on lapsista kyse.. Mutta nyt puhutaankin koirasta. Annoin koiralle aamulla pururullan.. Pitkän aikaa koira kulki rulla suussaan etsien jotain.. Kunnes jonkun ajan kuluttua tajusin, että on turhan hiljaista ja lähdin katsomaan. Vasta neljännestä paikasta löysin koiran. Söi rullaansa erittäin tyytyväisenä mun sängyssä. Grrr! Mokoma ehti kuitenkin häipyä sillä välin sängystä kun hain kameran, ikuistaakseni hetken.. Mutta tätä samaa se siis teki mun sängyssä, yhtä harras ilme naamallaan:
Sain tänään tummanpunaisen ja kauniin ruusun..mieheltä. Päivämäärä 12.9.1998 löytyy kihlasormuksista.. joten tasan 10v tuli täyteen.
Vähän niin kuin juhlan kunniaksi tein parit piirakat, täytteet valikoitui ihan sen mukaan mitä kaapista löytyi. Kinkkupiirakkaan täytteeksi upposi paljon kinkkua, pakastepaprikasekoitus, juustoraastetta, maustamatonta tuorejuustoa, kananmunaa ja hieman maitoa.
Jälkimmäiseen piirakkaan sekoitettiin yksi paprika, kirsikkatomaattia, tonnikalaa, meetwurstia silppuna, katkaraputuorejuusto, juustoraastetta sekä myös hieman maitoa. Hyviä tuli. Jos maistuvuuden mittarina voidaan pitää sitä, että lapsillekin maistuu ja ottavat vielä lisääkin, niin silloin voi todeta onnistuneensa! :) Tässäpä vielä piirakat *ennen tuhoamista*:

Ihan kiitettävästi ovat tilausjututkin edistyneet. Kanervan väriset sukat sain valmiiksi ja toinen tumppukin on jo täysin valmis. Paria sille aloitin ja puolet sen resorista on jo kasassa. Tavoite olisi saada se valmiiksi vielä tänään.. Mahtaneeko onnistua..? Huomenna menee puolen päivää ainakin juhliessa. Miehen mummu täyttää 92 vuotta huomenna ja syömiset sekä kahvit ovat huomisen ohjelmassa. Sen jälkeen taas pikavauhtia käsitöiden pariin. Tiistaina aamulla ajattelin saada tilaukset valmiina matkaani.. Kuvioiden jäljentäminen vie uskomattoman paljon aikaa ja varmaan hermojakin..

Nyt on siis varmaan viisainta mennä äkkiä tumpun pariin ja tikutella sitä.. BB:kin alkaa kohta, kuinka sopivasti. Paremman puutteessa katselen sitä.. ei oikein jaksa koukuttaa tämän kauden BB.. Mistä lie johtuu..? Ihmisistä?? Mainiota viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

marja kirjoitti...

Onnea:)!!

Ihania herkkuja!
Ja voi tuota koiraa;).Haikea olo tulee toisten koiria katsellessa...sniif..Omasta kun jouduimme luopumaan...Olenkohan jo tässä blogissa maininnut;)?

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Kiitos onnitteluista!

Tumppukin valmistui vielä tänään. Tavoite siis täyttyi!

Harmillisia nuo eläimistä luopumiset.. niin ihania kun ne kaikki ovat..

Koira tuntuu joskus olevan yksi lapsi lisää. Vaatii huomiota ja keksii koiruuksia.. :D

rasa kirjoitti...

Herttijee tuo moppe on jo kasvanut!

Heli kirjoitti...

Mä olen kyllä jäänyt BB:n koukkuihin kiinni, TAAS!

kangaskasa kirjoitti...

Paljon onnea juhlapäivästä!

Olet leiponut herkullisen näköisiä syötäviä, nam :)

Koiruus on sitten suloinen :)))

Toivon sulle ja perheellesi oikein mukavaa, värikästä ja kuulasta syysviikonloppua!