lauantai 13. syyskuuta 2008

Hello Kitty!

Tumppu valmistui eilen vielä illalla myöhään. Nyt ovat siis kasassa kahdet tumput ja kahdet sukat! Pääsin kirjomisen alkuun heti synttäreiltä kotiuduttuamme. Aikaa tuo homma vaan vie, kelloa en katsellut, että koska aloitin, mutta nyt on eka tumppu kirjottu:

Laitoinkin tilaajalle viestiä, että kumpi olisi parempi.. Joko molempiin tumppuihin kuvat tai toiseen kuva ja toiseen teksti.. En oikein osaa itse päättää.
Rasa totesi koiran kasvaneen.. onhan se. Iso lapsi jo! Pikku hiljaa opetellaan tapoja. Nyt osaa jo nätisti odottaa lupaa, että saa aloittaa syömisen. En tiedä viitsiikö mies tehdä moisia pyyntöjä vai antaako vaan ruuan eteen (en ole aina vahtimassa :D ), mutta mun kanssa tuo hyväkäs tietää, että on pakko istua ja odottaa! Karvanvaihtokin on menossa.. lattiat tulvii mustia karvoja välillä - pakko imuroida päivittäin. Lonkista vaihtuu ainakin eniten karvat, mustan tilalle tulee enemmän ruskeaa.
Täytyy varmaan jatkaa kuvioiden kirjomista.. Ei tuosta lapasen kuvasta onneksi tullut liian tönkkö eikä paksu. Pitäisi siis kokeilla samaa kuvaa villasukkiin.. Hitaasti, mutta varmasti työ edistyy. Saisinkohan tänään valmiiksi? Sormet syyhyää tosi pahasti jo toisten töiden kimppuun!

6 kommenttia:

Rinri kirjoitti...

Hianot lapaset taas kerran.
Mikähän meidän pikku miehelle tulee olemaan se IN-juttu aikanaan. :o)
Pikku tytöille tuo kitty hahmo taitaa olla aika kova sana.
Mukavaa viikonloppua!

Heli kirjoitti...

Sulla tuo Hello Kitty- on kestosuosikki!! Ja onnistuuhan nuo! Mulla ei oikein hermo riitä tuollaisiin koristuksiin. Pitäisi varmaan opetella....

Inkeri kirjoitti...

Osaatpa siististi jäljitellä silmukoita. Minä kun en osaa tuota, ajattelin tehdä Hello Kitty -lapaset virkkaamalla kuvion ja ompelemalla se valmiiseen lapaseen kiinni.

Annika kirjoitti...

Onpa kivat lapaset. En minäkään oikein välitä silmukoiden jäljentämistä, mieluummin paukutan suoraan kirjoneuleena:)

sade kirjoitti...

Tosi kivat lapaset. Aivan ihana toi hello kitty <3

Saga kirjoitti...

Ihania kaikki nämä sinun Hello Kitty juttusi. Harmittaa kun omat tytöt ovat jo niin isoja, että eivät moisia taitaisi kehdata pitää.