keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Miten voi unohtaa..

vaikka oikeasti muistaa ja odottaa innolla? Sanokaapa se! Sain postin seassa paksuhkon kirjeen.. Ensin mielessä oli, että huivivaihtohuivi löytyisi kuoresta. Kun kuoren sisältä tulikin vyyhti lankaa käteeni.. ihmetys oli suuri.. ja kuoren pohjalta löytyi vielä suuri määrä kaikkea.. Kortin luettuani olin viisaampi. Tarjan blogissa olleen kisan voittohan se oli. Kiitos kovasti, tulin enemmän kuin iloiseksi ja onnelliseksi tuosta kaikesta. :) Vai mitä sanotte, runsaasti kaikkea?: Mullakin on nyt sitten upeat sukkapuikot.. ja ihanaa lankaa. Kiitos, kiitos vielä. Olisko jollain ehdottaa erittäin hyvää mallia tuolle langalle..? Väri ainakin on vallan ihana.. Vai olisiko se ihana syksyisenä huivina..? Vaikeaa päättää..

Ehdin tehdä pari pellillistä korvapuusteja ennen kuin kummitäti tuli kummityttöään tervehtimään. Joten juotiin kahvit puustien kera ja vaihdettiin kuulumiset. Muutenkin taitaa olla mukava päivä. Koululaiset kotiutuivat ja ekaluokkalainen antoi matikan*kokeensa* näytille; täydet pisteet! :) On sentään malttanut tehdä ajatuksella nuo tehtävät! Hienoa!
Seuraavaksi pitäisi äkkiä tehdä ruoka.. Illalla on taas pari tuntia tytöillä liikuntaa. Tarkoitus on taas käyttää koira lenkillä kylillä. En vain ole päättänyt, että mitä reittiä mennään tällä kertaa, lähtöpaikkakin on nyt eri.. Mietitään, mietitään..
Niin ja sitten tosiaan oli vielä tämä tärkeä ja iso asia.. Kiitokset Siru71 tästä:

Kolmelle tämä ilmeisesti pitäisi jakaa eteenpäin.. Hmm.. vaikeata, vaikeata. Mulla on suosikkeja kyllä niin paljon, että olen nyt tylsä ja ojennan tämän kaikille teille, jotka vierailette blogissani, olkaapa hyvä.

Tumput ovat jo hyvällä alulla villasukkien kavereiksi.. Teen taas kahta samaan aikaan ja peukalot pitäisi tehdä molempiin seuraavaksi. Jäänee iltaan sekin homma.. Nyt todellakin siirryn ruuan laittoon.. Toivottavasti ei tullut taas kamalasti kirjoitusvirheitä.. Pahoittelut niistä! Ja moi!

2 kommenttia:

TiinaR kirjoitti...

Mukavan paketin olet saanut, tuo lanka on aivan ihanan väristä :)

MarjutJ kirjoitti...

Peesaan edellistä langan väri on ihan huippu :)

Ja onnea matikan täysistä pisteistä;)