tiistai 9. syyskuuta 2008

Yhdet sukat..

valmiina, kas tässä:
Mutta tavallaan eivät ole valmiina, joo langat tietty pitää päätellä, mutta kun niihin pitäisi yrittää tiettyä koristelua (tarviiko edes kertoa, että mitä..) Niin, siis yritän tehdä siihen Hello Kittyä. Sehän tämän jutun pointti oli; tumput tai sukat, johon tulee Hello Kitty. Kuinka yllättävää.. Tällä viikolla ei vielä ala tiistain liikuntakerho tytöillä, joten tänään voisi olla illalla aikaa.. aloitukseen joko uusi sukka tai toista tumppuparia puikoille.
Keskiviikkona tulee 5v neidin toinen kummi. Ja illalla on putkeen parit liikuntakerhot. Eilen muuten käytin tyttökerhon ajan hyödyllisesti: tein kylillä lenkin koiran kanssa. Matkaa on paha arvioida; ehkä 5-6 km, ainakin. Tunnin verran käveltiin. Luulin, että Pontus olisi tosi väsynyt.. ja pah.. kotona oli virtaa enemmän kuin lähtiessä. Kahjo koira! Väsähti vasta tunnin päästä kotiutumisesta.
Sitten erityiset kiitokset SNYlleni. Kiitos onnitteluista ja kaikista mukavista kommenteista, joita olet jättänyt. Jäi nämä kiitokset sanomatta, kun aina on ollut muka kiire..ja puolet sanottavaksi aiotuista asioista tuntuu unohtuvan, mutta nyt se tuli tehtyä. Mielessä on ollut tehdä jotain huivia SNYn lähettämästä vironvillavyyhdistä.. Tahtoisin vain kokeilla jotain uutta mallia. En vain ole osannut vielä päättä, että mikä se on.
Lisäksi arvontaan jäteyt sukkaohjeiden vinkit on to do -listalla, Annikan ehdotukset ykkösenä listalla. Saisi nyt vain tuon tilaushässäkän tieltä pois. Lisäksi yksi perhekahvilassa käyvistä äideistä on varmaan saanut jo toisen lapsensa, ellei sitten taas veny ja veny, kuten hänellä kävi ensimmäisen kanssa. No, kuitenkin, kun tulee varma tieto, että kumpi tuli, voisi tehdä jotkut pienen vauvelin sukat.. Haaveita siis riittää. :) Aika vain on todella kortilla ja sekös harmittaa!
Mutta nyt nappaan omenapiirakan uunista (ajattelin viedä mennessäni perhekahvilaan).. ja alan laittaa itseäni kuntoon.. Nähdään!

4 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Omenajuttuja pitäisi itsekin väsätä, kun sain pomolta omenoita pari korillista.

Heli kirjoitti...

Omenapiirakka uunissa ja kello oli jotain 8 aamulla!! Olen aikaisemminkin sanonut ja sanon uudestaan: Sä olet kone! :) Meillä oli kaukolämpö koko eilis illan ja aamun pois päältä.... vähän on kalseaa sisällä...

Siru71 kirjoitti...

Blogissani on siulle jotain kivaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kiitoksista :) Sinulle on mukava kommentoida näin salaisesti :)

T;SNY