maanantai 22. syyskuuta 2008

Pallo kutistui..

lopputuloksena yksi isompi neulottu huivi ja kolme virkattua huivia:
Päivällä sain valmiiksi siis vielä kaksi virkattua huivia (42 g + 37 g langankulutus). Pallosta jäi jäljelle vajaa 2 m:n pätkä.. Aika hyvin siis tuhottu. :) Itselle tarkoitettu värikäs kerä on vielä jäljellä.. Siitäkin teen varmasti sekä neulotun että virkatun huivin..
Iskän Jussi-sukatkin edistyvät, ensimmäiseen sukkaan tein kantapään ja muutaman kerroksen sen jälkeisiä kavennuksia.. Edistystä!
Mieli tekisi aloittaa jo lisäksi jotain muutakin.. Vihervaara huutelee yhä ykkösenä, mutta heti sen jälkeen jonottaa villahaalari kuopukselle.. Äidiltä saatu Rondon Pirta Tanhu oisi oivaa siihen tarkoitukseen. Lisäksi mohairvillalankavyyhdit huutelee lämpimäksi neuleeksi. Dropsin valikoimaa jo tutkin tänään ja yksi perusmallin neule oisi ok.. Langan riittävyys arveluttaa, siksipä tutkin vielä varmasti monia vaihtoehtoja.. Ja sukiksi huutelee sukkalangat laatikoista. Joulukin lähenee.. alkaa jo ahdistaa! Joten neulo, neulo.. siis minä.. :D
Nyt on pakko lähteä nukkumaan.. väsyttää! Aamulla on taas kerho-/perhekahvilapäivä tiedossa! Öitä.

4 kommenttia:

sade kirjoitti...

Vihervaara on kyllä tosi ihana. Mulla ei vaan taida englanninkieli sujua niin hyvin että osaisin tehdä.. no, ehkä joskus.. :)

Kukka-75 kirjoitti...

Pirteän värisiä! =)

MarjutJ kirjoitti...

Hauskoja huiveja! Katselin lankakauppa Heinissä samaa palloa, mutten vielä ostanut.

Anonyymi kirjoitti...

Hienot värit jussi sukissa, tein tyttärenpojalle jussisukat tapparan väreissä !