maanantai 22. syyskuuta 2008

Huiveja valmistuu..

Tuo iso pallo on oikeastaan aika mukavaa neulottavaa.. Tunnin sähkökatko (Fortumilla jotain verkkotöitä alueella..) esti kotitöiden teon.. heh.. Joten neuloin huivin valmiiksi ja virkkasin pikapikaa toisen. Nyt on reilusti yli puolet kerästä neulottuna. Tälläisiä huiveja sain aikaiseksi:
Tämän neuloin ihan kokeilemalla samannäköiseksi kuin Lavikolla tehtiin. (ehkä olisi kannattanut katsoa miten siellä neulottiin.. katsoin vain neulepintaa etäältä.) Lankakohdilla on yhteensä 8 silmukkaa (reunoissa yhdet ja pampuloiden välissä 2 silmukkaa..) Puikot olivat 3,5 (suositus 8-9) Näin neuloksesta tuli tiiviin näköistä ja lankavälit melkein hukkuvat pampuloiden väliin. Huivin pituus on 93 cm ja langankulutus 93 g.

Tämän virkatun huivin malli on uusimmassa Modassa (olikohan se 5/2008). Koukkuna mulla oli 6 ja lankaa kului 33 g. Huivin pituudeksi sain 110 cm.
Sitten vielä nämä värikkäät sukat.. Hieman erilaiset värit mun Jussi-sukissa:
Eivätpä katoa kaapin perälle harmautensa takia. :D En tiedä näkyykö tuo vihreä selkesti, mutta kirkas vihreä se on. Taitaa salama syödä enimmät kirkkaudet. Se on sitten eri asia mitä iskä tuumaa lopputuloksesta.. Mutta luulen ja oletan, että väritys on sivuseikka. Menee vaan hetki neuloa noita, kun tulee nyt taas kaikkea muuta välillä ja jalan koko on 46!
Nyt mennään ruokailemaan.. palaillaan!

2 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Aika vinkeen näköisiä huiveja! Ihan kivan väriset sukathan noi on.

SatuK kirjoitti...

Vau mitkä sukat!!