maanantai 1. syyskuuta 2008

Päivän posti ja rinsessa

Rinsessapipo tosiaan valmistui:
Ohje: Ullasta, rinsessa pipo. Silmukoita tässä 110. Tämä koko sopii lapsen - aikuisen päähän, venyy ja joustaa hyvin.
Lanka: Anchor Magicline (väri 1460) , 74 g
Puikot: 4 sukkapuikot
Postilaatikossa oli mainosten lisäksi mukavaa postia:

Itse tuli tilattua, mutta silti.. Viikonlopun synttäreitä varten tilasin kukka- ja lehtimuotit sekä sokerimassaa. Katsotaan millaiset koristelut saan aikaiseksi. :) Sellaisen mokan olin tehnyt, että tilasin saniaisenlehden, tarkoitus oli tilata krysanteeminlehtimuotti. On ollut taas nopea sormi, kun ensin jahkailin parin lehtimuotin välillä. Ei ole silti katastrofi.. lehti kuin lehti. Niin ja Confetti oli paikka, josta taas kerran tilasin. Nopea toimitus.

Toinen mukava posti oli uusin Moda. Jotenkin oli päässyt unohtumaan, että uusi lehti ilmestyy nyt, vaikka sen juuri viime viikolla tarkistin jostain.. Mukava yllätys. :) Piti laittaa suosikkimallien kuvat, mutta niitähän kertyi niin monta, että tila ei riittäisi.. :DDD Katsotaan ovatko vielä toisellakin selaamisella suosikkeja.. Mutta minun mieleeni oli tämä lehti sisältöineen. Tykkäsin kovasti.

Nyt nappaan sen Kerttu-sukkien ohjeen jostain jemmasta ja haen langan.. (puikot ovatkin jo valmiina Rinsessa-pipon jäljiltä) ja ryhdyn sukkatehtailuun. Katsotaan kauanko saan tehtailla rauhassa.. Moiks..!

4 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Ihana pipo. Väri on aikas kiva.

Nna kirjoitti...

Kauniin värinen ja näköinen pipo. Ihailin myös 2008 vuonna valmistuneiden listaa :)

Tiinuli kirjoitti...

Ihana pipo! Nuo sun pipot on olleet kovasti mielessäni nyt kun pitäisi tehdä joku kiva päänlämmitin omalle 6-vuotiaalleni.
Mukavia hetkiä sukankutimien parissa sinulle!

Monna kirjoitti...

Kiitos ihanasta huivista!! Heti pääsi töihin :) Bloggaan asiasta huomenna :)