maanantai 1. syyskuuta 2008

Sukkia tuotantoon..

kunhan saan tuon rinsessapipon kavennukset alulle, niin valmistuu pois tieltä. Meni eilinen päivä vähän hujauksessa ohi. Tunnustan lukeneeni ja suomentaneeni itselleni VK:sta Tikrun huppariohjetta.. :D Se ohje polttelee niin kovasti lehdessä, että ei ole tosikaan. Mutta niitä sukkia pitäisi saada alulle.. Niille on tarvetta vähän joka suunnalla; lapsilla niitä ei ole ikinä liikaa. Ei ikinä!
Kuvittelin eilen vielä illalla saavani rinsessapipon valmiiksi, jotta grammat olisivat tulleet vielä elokuun neulomuksiin.. Toisin kävi. Järki tuli mukaan ja menin nukkumaan. Addiktio on siis tällä hetkellä vielä jotenkin hallittavissa.
Koska blogin 1-vuotispäivä lähestyy vauhdilla.. Pitäisi ilmeisesti keksiä jotain kivaa teille, arvontaa tms.. Palailen asiaan, kunhan keksin jotain.
Minut on nyt syrjäytetty satujen lukijana. Isommat tytöt kilpailevat siitä kumpi saa lukea 5v:lle iltasadun. Kuopus kun nukkuu alakerrassa, vielä, niin sentään hänelle saan lukea. Eilen illallakin seisoi kirjahyllyn edessä ja vaatii jotain tiettyä kirjaa hyllystä.. Onneksi kuitenkin kelpasi Kani kuulolla -kirja ja nukahtikin jo ennen loppua.. Enää ei tarvitse maata ikuisuuksia vierellä saduista huolimatta ja pitää kädestä kiinni ja leikkiä itsekin nukkuvansa. Siinä kun oli vaara, että nukahtaa itsekin..
Nyt jatkan rinsessan loppuun.. Että pääsen sukkien kimppuun. Mallia ja lankaa ensimmäistä sukkaa varten en ole vielä päättänyt, joten sekin pitää tehdä hyvin pian. Helpolla ja tutulla mallilla pääsisi varmaan hyvin alkuun!
Hyvää alkanutta viikkoa ja intoa Sukkasatoon kaikille..

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Hyvää sukkasatoa ja mukavaa viikkoa!