sunnuntai 14. syyskuuta 2008

..se vei koko käden..

nimittäin kerijälaite. Laitoin aamulla Tarjalta saadun ihanan sukkalangan vyyhdinpuille ja kerin siistille kerälle:
Laitoin virustorjuntaohjelmia tietokoneeseen pyörimään yksi toisensa perään, kun tuntui, että jotain on vialla.. Ajan kuluksi kerin jämälankalaatikon lankoja keriksi.. ja hupsis, melkein kaikki kerät tuli kerittyä.. Voihan sen ajan niinkin käyttää.. Laatikko on nyt siisti:

Oikeasti mun olisi pitänyt tehdä niitä Hello Kittyjä sukkiin ja tumppuihin.. No nyt on sitten illaksi tekemistä. Yksi sukkapari on vielä kesken ja tekemättä. Äsken vasta aloittelin ensimmäistä sukkaa. Tälläinen keko on nyt sohvapöydällä:

Tuntuu tämä tietokonekin pelittävän paremmin.. Katsotaan jatkuuko satunnainen ihme herjaus käynnistettäessä vai ei. Ei onneksi *huuda* kone enää koko ajan täysillä.. jotain ohjelmaa siellä taisi omin lupinensa pyöriä. Voi minkä neron it-maailma minussa menettääkään, jos näin helpolla sain ongelman pois.. Ei kun oikeasti, en käy millään epämääräisillä sivuilla, kaikki pitäisi koneessa olla kohdallaan (=kunnollinen suojaus), silti jostain ja jotenkin pompahteli aina jokin pokerisivuston mainos.. Se lienee syynä kaikkeen!

Haaveilen jo huomisesta.. Huomenna pääsen jo neulomaan jotain muuta.. :) Se tarkoittaa siis sitä, että nyt äkkiä kirjomaan Kittyn naamat sukkiin.. Langat pitää vielä osaan päätellä. Piis of keik..vai miten sen sanois!? :D Kiitokset ihanista kommenteista.. Hyvä, jos Kittyt todella näyttävät Kittyltä. On niin vaikeaa löytää sopivan pientä kuvaa pieniin töihin.. Sellaista joka myös näyttää selkeästi Kittyltä!

Huomiseen.. ja mukavaa alkavaa viikkoa..! Annikan blogivoittoa koitan saada postiin alkuviikolla.. Meni viime viikko turhan hujauksessa.. Mutta tulossa on.. en ole unohtanut!

6 kommenttia:

sade kirjoitti...

Voi että tollanen kerijälaite ois ihana! ja noi hello kittyt aina vaan pistää huokailemaan: osaat tehdä ne niin hyvin. :)

Heli kirjoitti...

Ah! Kerijälaitteesta vain haaveillaa! Onnenpekka olet!

MarjutJ kirjoitti...

Kerijälaitetta täälläkin haikaillaan. Mutta nuo alemmat Kittyt ovat todella hienot:)

Annika kirjoitti...

Ihania kittyjä, taitavat saajat olla onnessaan. Saisikohan äidiltä adoptoitua tuollaisen kerijälaitteen,muistan että lapsena oli aivan sikahauskaa keriä sillä lankoja. Hmm, nyt kyllä tajuaa miksei äiti aina ollut yhtä innoissaan meidän siskoksien kerimisistä...

Mies hoitaa meillä koneen siivouksen. Se manailee aina haittaohjelmia, joita olen onnistunut koneelle hankkimaan... Sinun sivuilla näyttää muuten pomppaavan jokin mainosikkuna, minulla kun on firefoxi niin se estää sen näkymisen.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, muutaman kerran tässä viikonlopun aikana, kun kävin sivuillasi, aukes mullakin joku ikkuna pokerisivuille. Firefox kyllä ilmoitti estäneensä sen, mutta aukespa kuitenkin... Nyt kun tulin tänne, niin ei tullu enää sitä ilmoitusta. Keljuja juttuja nuo tuommoset.
Mutta Hello Kittyt on söpöjä :)
Katja

Eua kirjoitti...

Mäkin haluun kerijälaitteen! Noi Hello Kittyt on tooooosi ihania. Meillä alkaa neidillä olla orastavaa kiinnostusta aiheeseen. Mistä kaivat noi kuvat? Älä vaan sano, että omasta päästäs!