torstai 4. syyskuuta 2008

Tilaustöitä..

Kannatti jäädä odottelemaan tyttöjä eilen jumppailujen ajaksi pukuhuoneeseen.. Sain tilaustöiksi tehdä joko tumput tai villasukat kahdelle tytölle. :) Siis kuinka sopivasti sukkasatoa ajatellen! Joten villasukkia siis perusmallilla (tosin ajattelin tehdä ne tumputkin myös jos vain aika riittää..) Nyt vain on valinnanvaikeus; värin valinta kun jäi minulle. Se nyt on selvä, että eri väriset teen kummallekin. Eipähän tarvitse pähkäillä kumpi on kumman..
Viikonlopun synttäreitä pitäisi miettiä. Lähinnä lyödä lukkoon tuo tarjottavien lista, jotta voin huomenna ostaa loput tarvittavat ruuat yms. Onneksi oon jo hieman ostanut etukäteen..kermaa, voileipäkakkujen täytteitä yms.. Huomenna on hyvä mennä ostoksille, kun mies pitää pekkasen töistä.. :DDD Lauantaille jää leipomukset.. Hieman harmittaa, että lauantaiaamulle osui koulun urheilukisat..Menee hyvää leivonta- ja siivousaikaa kentän laidalla.. Mutta kaipa se aika riittää, jos oikein hyvin suunnittelee kaiken ja ottaa lapset avuksi hommiin, pienellä rahapalkalla!
Mua oli onni potkaissut Tarjan kisassa.. Ensi viikolle lupaili postia.. Kivaa.. On ilmeisestikin tulossa hyvä postikuu, kun on tuo SNYkin ja Huivivaihdon huivi tälle kuulle. Mutta nyt juon vihdoin aamukahvini ja käyn valikoimassa langat sukkiin. Palaillaan!
Edit: unohtui mainita, että muista synttärikisa! Ainakin sunnuntai-iltaan asti voi osallistua.. Katsotaan kuinka ehdin koneelle synttäreiden jälkeen, vai jääkö maanantaille! Kiitokset jo tähän mennessä tulleista ohjevinkeistä. Ovat olleet vallan hyviä. Katsotaan synttäreiden jälkeen tuota toteutuspuolta. Sitten on enemmän aikaa.. toivon!

4 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Sinullahan hyvä tuuri kävi; vielä sukkasadon aikaan.

marja kirjoitti...

Vauhdikasta arkea teilläkin:D!Meille on tullut joka arkipäivälle jotain harrastusta.On srk:n kerhoja kolmena päivänä.Lisäksi lentistä ja tanssikerhoa.Onneksi sattui kaikki sentään eri päiville;).Kivaa,äidillekin tulee hieman vaihtelua kotiäidin arkeen!

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Meilläkin on synttärit! Poika täyttää lauantaina 10vee, juhlat pidetään kuitenkin tänään, niin kaverit pääsevät tulemaan suoraan koulusta. Iso lauma poikia kutsuttu, saa nähdä millaiseksi hulinaksi menee..

Meidän koululaisilla ei olekaan urheilukisoja (toivottavasti jää välistä kokonaan), vaan joku kulkue-juttu kaupungilla..

Heli kirjoitti...

Moi! Osallistun synttärikisaan ja mun blogista läytyy Marjapuuro-pipon ohje. Koko 1-2v. Kohta siellä on ohje Marjapuuro-tumppuihin ja -sukkiin!