perjantai 5. syyskuuta 2008

Liikaa houkutuksia..

Uusin SK-lehti kolahti eilen postilaatikkoon.. Ensi lukemisella lehdessä olleet lasten pipot, myssyt kolahti. Hitsi vie.. Miksi juuri nyt on joka lehti täynnä jotain neulottavaa isolla N:llä?? Juuri nyt, kun aika on kortilla.. *Huokaus..* Tikrun Vaara-huppari kummittelee takaraivossa.. sukkia tekee mieli tehdä.. Tytöille tarvisi saada tumppuja piakkoin lisää.. On nuo tilausjutut.. Kummitytölle ajattelin joululahjaksi neuletta.. Uuh.. Ja kotiakin pitäisi siinä lomassa *pyörittää*..
Aloitin niitä tilaussukkia eilen samasta seiskaVeikasta kun tein Kertut. Jos vaikka tekisi samasta langasta ne tumputkin sitten. Ja toiselle tytölle jostain toisesta seiskaVeikan väristä.. No, mutta kuitenkin ekat sukat on tällä mallilla nyt:

Kiitos kaikille mieltä lämmittävistä kommenteista. Olen itsekin oikeasti tyytyväinen tuotoksiini.. Ihme, että ei ole tullut mitään suurempia virheitä tai mokia, kun aika kiireellä niitä kuitenkin on viime aikoina tullut tehtyä. Kerttujen kaavionkin oppii hyvin äkkiä ulkoa, joten auttaa ja nopeuttaa neulomista itsellä hurjasti. Koitan aina neuloa kaavion loppuu, ennen kuin lasken työn käsistäni, jotta ei tarvitse miettiä mille kerrokselle jäin..

Eilen illalla laadin ostoslistaa ja mietin tarjottavat. Joten kauppaan pitäisi suunnata! Siispä mukavaa päivää kaikille ja palaillaan!!

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Kivat sukat on varmaan tulossa. Mitä ajattelit toiseksi väriksi? Hyvää synttäriviikonloppua!