torstai 18. syyskuuta 2008

Tätä samaa taas..

Eilen illalla aloitettu Kerttu-sukan alku sai purkutuomion. Lanka oli liian paksua, paksumpaa kuin seiskaVeikka (mitä lie lankaa oli..karkeaa kuin mikä). Olisi tullut liian iso sukka äidille.. purkuun meni siis siksi. Pengoin jämälaatikosta parit kerät vanhaa sukkalankaa, punnitsin, että on riittävästi ja aloitin aamulla uudella langalla ja uudella innolla Kerttua: Ihanaa vaaleanharmaata lankaa. :)
Ihanalta SNY:ltäni on postissa paketti. Täytyy odotella iltaan asti. Klo 16.40 on tokaluokkalaisen open kanssa tapaaminen, vanhempainvartti.. Joten sen jälkeen hakemaan pakettia. Samalla saan postiin omat paketit.. Mitähän kivaa siellä mun paketissa mahtaa olla?! Edes ällistyttävän törkeä kirje koulupsykologilta ei ärsyttänyt, kiitos SNY:n pakettikortin.. Tänään ei taida haitata mikään, kun SNY:n paketti pelasti päivän.. Ei tosin päivässä mitään vikaa ole ollut.. mutta kuitenkin..
Nyt pitää mennä laittamaan eka pellillinen sämpylöitä uuniin.. Tytöille vähän välipalaa.. Mausta ei tosin ole aavistustakaan, sillä sekoittelin varmaan kolmesta eri jauhopussista jauhoja taikinaan. Palailen illalla asiaan..! Moi!

2 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Sukat näyttävät jotenkin niin pehmoisilta :)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on huivi maksikirjeenä postissa. Jos vain mahtuu, se kolahtaa postilaatikkoosi huomenna. Toivottavasti varsinkaan väri ei mennyt aivan metsään.