keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Hello Kitty!

Jep! Valmiita! Jee!

Nyt voi sitten huokaista. Lankaa kului yhteensä 161 g. Silmukoita oli 48 ja 3,5 puikot. Lapasten suuosassa on tuollainen pykäreuna, sitten joustinta.

Vaikka lapasia oli (tavallaan) kiva tehdä, on kiva päästä tekemään jotain muutakin. Mustaa lankaa on aika kurjaa neuloa.. Pitäisi varmaan olla kunnon led-otsalamppu, että näkisi kunnolla silmukkansa ilta-aikaan. Lisäksi hieman pyyhkeitä tuota mustasta seiskaveikasta. Nöyhtää lähti pahemmin kuin mohairlangasta. Sekä etusormeeni tuli musta raita neuloessa, joten hieman väriä irtosi.. Murr! Vanha kerä mustaa seiskaveikkaa oli ihan toisenlaista. Ei lähtenyt nöyhtää, ei värjännyt!

Hitsi vie, että kello on taas paljon. Sitä liiviä tekisi mieli kuitenkin alkaa tekemään. Valmistuisi varmasti nopsaan, kun on isot puikot ja paksu lanka, taas kerran. :D Mutta kun mielessä oli oikeasti vielä viime metreillä kartuttaa Sukkasatoa.. Hmm.. kinkkinen tilanne. Katotaan mihin päädyn, kun ilta koittaa. Nyt tiedossa siivousta, koiran lenkitys, ruokaa ja kahelit lapset kahteen harrastukseen.. :DDD

14 kommenttia:

sade kirjoitti...

hieno juttu kun sait valmiiksi. se on aina kiva kun pääsee aloittaa uutta. ja totta: mustaa on kurja neuloa. mä tein mustan paidan miehelle viime talvena ja kyllä kyllästytti... :D

hiisa kirjoitti...

Kivat tumput!

MarjutJ kirjoitti...

Hieno homma, että sait valmiiksi! Mustaa on tosi kurjaa neuloa, mutta kauniit niistä tuli. Minulla on sellainen led-otsalamppu, täytyy muistaa ottaa se käyttöön, jos vielä joutuu jotain mustaa tekemään.

Sinikka kirjoitti...

Ihanat lapaset:)

Sanna kirjoitti...

tosi söpöt lapaset! (enkä ole edes hello kitty fani)

-maria- kirjoitti...

Kivat lapaset taas! Minullakin on led-otsalamppu, sain pari vuotta sitten lahjaksi mieheltäni kun tätä pimeiden iltojen ongelmaa valittelin... Toimii hyvin, suosittelen! (Erityisesti sellaista mallia, jossa on mahdollisuus suunnata valoa, saa valokiilan juuri oikeaan kohtaan.)

Annika kirjoitti...

Kivat lapaset. Kyllä huomaa, että olet noita kittyjä tehnyt jo enemmänkin. Viime syksynä oli muotijuttu nämä led-valoin varustetut puikot ja koukut. Silloin mietin, että voisi olla todella kätevä vempain esim. mustaa pitsiä värkätessä.

Rinri kirjoitti...

Ihastuttavia! Musta lanka on tosiaan neulojan kauhu, ainakin ilta aikaan. :o)

-S- kirjoitti...

Voi ihanat hello kittyt. Tuollaiset kun nàkee niin alkaa vaan harmittamaan, kun itsellà on poika,eh. Pojille ku ei oo mitààn noin hellusia juttuja, harmi sinànsà.

Kirsi kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotakin.

Heli kirjoitti...

Ihan mahtavat tumput. Mulla ontelot kohta valmiina ekasta tumpusta! :)

Katja kirjoitti...

Meillä on neiti ihaillu noita hello kitty juttuja mitä siula on täällä blogissa. Kosti on käskeny äitiä tekee samalaisia :) ovat siis tosi ihania

Katja
marjapuuro.vuodatus.net

marja kirjoitti...

Aivan ihania lapasia!Kiva idea tuo pykäreuna!Niin tuota Hello Kittyn ohjettako ei enää saa tulostettua..?

Täällä kans väännetään sukkaa.Tuli muuten ihan sopivat 4-vuotiaalle Nukkumaijan unisukan ohjeella Nallesta...3 mm:n puikoilla.

Teija kirjoitti...

Aivan ihanat, voi että! Noista Hello Kitty- jutuista on tullu ihan sun bravuuri :) Ja voi, toki kelpaat tekeen sen huivin, mikset kelpais???? Olis ihanaa!!! Jos saan vapaat kädet niin ok, mutta sano nyt edes et minkäväristä sais olla, ettei mene ihan metsään?