torstai 23. lokakuuta 2008

Taas jotain puikoilla..

Ei ole liivi vielä puikoilla (en jaksanut hakea sitä Novitan lehteä käsiini.. :D ) Helpommalla pääsin, kun otin kerän punaista Nalle coloria ja yllätys.. Arvatkaa mitä sukka on tuloillaan..? Joo, Kerttua :D

Lisäksi uusimmasta Novitasta kaiveli tuo onteloneule niin paljon, että oli pakko aloittaa se pipokin. Värit on ainakin omasta mielestä ihanat yhdessä, harmaata ja vihreää:

Tuon pipon aloittelin vasta illemmalla, joten ihmeen nopeasti sain tuota aikaiseksi. Saikohan jo ehkä 10 kerroksen päästä tehdä kavennuksia. Kuopus tahtoi sovittaa ja tuossa vaiheessa pipoa.. Varsinainen puikkopää! On se kiva, kun äitin tekemä kelpaa. Taitaa onneksi tuo pipo sopia kaikille tytöille, kun venyi jopa omaan päähän asti. Hyvä niin. Taitaa olla aika hyvä kohde tuhota kerän loppuja..hmm..

Olin saanut yhden mukavan jutunkin, mutta siitä huomenissa lisää. Kohtahan tuo vuorokausi vaihtuukin.. joten perjantaita odottelemaan ja nukkumaan!

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

No nyt on sullakin kaksi työtä puikoilla yhtä aikaa. :) Ja se pipo on todella kiva neuloa! Valmistuu nopeasti ja ainakin omalla käsialalla ikä haarukka näyttää olevan 2-7v! ;)

jantta kirjoitti...

Kertut on mukavat ja noppeet tehä. Itellä menossa perussukkia (tilauksesta). Loppusuoralla määrällisesti...ehkä onneksi...ehkä ei.

MarjutJ kirjoitti...

Punainen Nalle Colori on sitten kaunis väri, mutten ole vielä(kään)ostanut sitä. Kun ei ole suunnitelmaa, niin en osta (ellei sitten tule oikein hyvää tarjousta):D