sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Äidit ovat kivoja.. :)

Sain siis eilen kasan nappeja ja pientä tarviketta äidiltä.. Isoin tavara oli pienehkö, jalallinen ja ruskea säilytyssysteemi (josta unohdin ottaa kuvan..jos huomenna) Tässäpä niitä nappeja, nauhaa yms:
Kyllä mun nyt kelpaa. SNY:n lähettämä sininen peltirasia on nyt liki täynnä nappeja. Luulisi löytyvän joka lähtöön jotain nappia.
Kiitos muuten villapaitaan kohdistetuista kehuista, lämmittää mieltä. Snykin näytti piipahtaneen blogissa.. kivaa! Paras palkinto on myös se, että neiti 5v oli erittäin otettu neuleestaan ja tahtoo sen tiistaina kerhoon syysliivin kera (jos ei sada, kuten itse huomautti..) Tänään ei päästy kuvaamaan, sadetta liki koko päivä..plääh! Ja nyt illalla lisäksi liki tunnin sähkökatko lievähkön syysmyrskyn takia.. Mälsää.. Mies alkoi kyllästyä, kun mä ja lapset koiran kera villiinnyttiin tekemisen puutteen takia hämärässä. Toki mä tänään teinkin jotain; siivosin ylä- ja alakerran. On siinä tekemistä kerrakseen.
Eiliset omat lankaostokset oli erittäin maltilliset ja harkitut:
Foxia ajattelin kuopukselle erääseen projektiin. Jengaa ostin lisää; pipoon ja tumppuihin tuon villapaidan kera. Floricat on tumppuja varten, ennestään on luumunväristä ja ajattelin että tuo väri erottuu hyvin sen luumusävyn kanssa.
Nyt on taas nukkumatin aika.. Huomenna on taas uuden viikon alku. Nuohoojakin tulee, onneksi vasta puoliltapäivin. Jospa sitä kehittelisi jotain neulettakin taas alulle jossain välissä.

6 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Siis tottakai, äidithän ovat ylivertaisia :)

Annika kirjoitti...

Kivan aarteen olet saanut. Noita olisi varmaan lapsosillakin kiva järjestellä:)

Ansku kirjoitti...

Meni sitten eilen näemmä väärän postauksen alle mun kommentti. Eli edellisen neulepostauksen alle.

Miten mä olen luullut että floriga oli jotain Novitan kampanja lankaa jota ei enää ole. Ilmeisesti sitä on sitten myynnissä. Oliko alennuksessa? Mitä maksoi?

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Ansku:
Foxit on tosiaan peräisin Tokmannilta. :)

Floricat pomppasivat koriin Porin Anttilasta. Harmitti, kun ei siellä enää oikein ole mitään (ennen muuttoa..) Alepöydästä nuo kaksi kerää löysin 2e hintaan. Anttilassa Floricaa on ainakin ennen ollut, muissa kaupoissa en ole törmännyt, muuta kuin Novitan klubikaupassa.

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Niin ja piti vielä lisätä, että Foxi-keristä pitäisi tulla Haisuli kuopukselle.. harmikseni huomasin, että haisuli on ruskea, eikä musta, kuten muistin..murr.. nooh..

Ansku kirjoitti...

Minäkin olen pitänyt haisulia mustana. Ehkä se on sitten niin tummanruskea, että voi hämääntyä?? (ainakin näissä elokukivissa mitä meillä on) Taitaa muutenkin vaihdella haisulin väritys eri piirroksissa mustasta ruskeaan.